Otoky pod očima

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
332
25.11.20 08:42

Otoky pod očima

Ahoj,

prosím nemá nějakou radu? Pytle pod očima, únava, oči mě pálí ale nejsou červené, spiš z toho tlaku nepříjemný pocit. Stalo se mi to jednorazově v srpnu, po týdnu to splasklo..pak znovu v září a od té doby pořád. Před MS se to ještě zhoršuje.. Zkoušela jsem podpořit ledviny..nic..pořádně se vyspím..nic. Chladivé obklady nebo krémy taky nefungují. Piju, snažím se málo solit… Dle kravního obrazu zcela zdráva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3795
25.11.20 09:22

Zkus si dát na noc víc pod hlavu, často to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.11.20 09:34

Tiez sa mi to stalo - prvy krat v septembri, cca po 2 tyzdnoch to bolo lepsie, a teraz zas…som v 9. tyzdni…neviem ci to je hormonami alebo cim..je to neprijemne, mna boli aj hlava - taky tlak za ocami a pri koreni nosa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
25.11.20 09:44
@ruzova_marry píše:
Tiez sa mi to stalo - prvy krat v septembri, cca po 2 tyzdnoch to bolo lepsie, a teraz zas…som v 9. tyzdni…neviem ci to je hormonami alebo cim..je to neprijemne, mna boli aj hlava - taky tlak za ocami a pri koreni nosa

Já těhotná nejsem. Ale jak popisuješ, ten tlak tam mám taky. Hlava taky pobolívá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.11.20 15:02

@eviant viem ze nie si…netusim tiez z coho to moze byt ale je to dost neprijemne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
26.11.20 09:10

@ruzova_marry a mění se to? nebo je to stále stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.11.20 15:19

@eviant teraz mam pocit ze je to uz par dni rovnako… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
27.11.20 08:51

@ruzova_marry já třeba včera to měla trochu mírnější a dnes zase, vaky jak blázen a oči pálí..už fakt nevím co s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
28.11.20 15:34

@eviant mne trochu pomahaju obklady z borovej vody, aj si s tym umyvat oci. Rozmyslala som ci to neni z toho debilneho ruska, clovek si vsetok vzduch vdychuje do oci, teda ja mam okuliare a vsetko mi to ide tam. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
5.12.20 07:47
@ruzova_marry píše:
@eviant mne trochu pomahaju obklady z borovej vody, aj si s tym umyvat oci. Rozmyslala som ci to neni z toho debilneho ruska, clovek si vsetok vzduch vdychuje do oci, teda ja mam okuliare a vsetko mi to ide tam. :cert:

A jak si na tom teď? Já pořád stejně. Zkusím ten obklad. Ja brýle nenosím, napadá mě zas kosmetika..ale používám jen non toxic věci na obličej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
5.12.20 09:20

@eviant teraz dobre, ze by to bolo tou kozmetikou? lebo tento týždeň som bola viac menej doma a nemachlila som sa..a je to dobre teraz.ale teda riez si davam pozor co na seba dam 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
10.12.23 13:30

Ahoj holky, mám teď asi 5dni stejný problém. Jeden den ráno jsem se vzbudila s pálením kůže okolo očí, do večera to zrudlo, jakoby ekzém, který jsem nikdy neměla a oči trochu natekly, jedno bylo jakoby oteklé víc. Sla jsem k lékařce, neboť jsem vypadala jak po boji, tak mi něco pichla, dala léky na alergii.No moc to nepomohlo, spíše mi přišlo, že je to na druhý den ještě horší. Tak už jsem nevěděla kudy kam, byl víkend, tak jsem manžela poslala do lékárny pro mastičku hydrocortison a ten docela zabral. Otoky už mizí, zarudnutí je také skoro pryč, jen mi po celém tom extempore zůstaly vaky pod očima jak blazen. Nikdy jsem tohle neměla a nevím, co s tím. Je možné, že je to ještě pozůstatek toho co mi vzplanulo na obličeji a odezní to později? Doteď mě nenapadlo, z čeho jsem takto otekla, proč to pálilo a svědilo. Tes se na těch místech kde to bylo loupu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.12.24 23:55
@eviant píše: Více

Dobry den, mam to same pi novym roce jdu na testy na alergii ale po mesici nemuzou na ocnim prijit na to co to je..dejte vedet pokud jste prisla na to co to je..děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.12.24 00:00
@woušinka píše: Více

Dobry den, mam uplne to same. uz mesic litam po doktorech a nic…taky sem dostal injekci na alergii a moc to nepomohlo..kdyby jste prisla na to co to je dejte mi vedet..kdyby se to me povedlo vylečit dam vam vedet. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
25.12.24 12:36

@Viki635 dobrý den, je to už rok a už je to všechno celé v pořádku a nikdy už se to neopakovalo. Nevim co to tehdy bylo, prvně zarudnutí a pálení, pak oteklé oči jak by mě dopichaly včely a pak jsem se sloupala vyloženě v cárech. A pak už nic. A doteď dobrý. Cele to trvalo asi deset dní i s hojením. Mela jsem podezření na růžovku, ale doktorka to vyvrátila. Držte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková