Otravná tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21390
31.10.25 21:23
@Anonymní píše: Více
8)

On nema doma zadne povinnosti, ze okamzite muze nastartovat na tchynino pisknuti?…chyba, velka chyba.
Pekne mu predej domaci prace a praci kolem ditete. Pokazde, kdyz pujde k tchanovcum, bere dite s sebou.
Uvidíš, jak za chvilku zmeni nazor. 8)

Jo a nenadavej mu do deb.lu. Proste ho zaprahni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.11.25 09:53

Já si tedy myslím, že on to moc dobře vidí. O tom svědčí i to, že jede, když nechce, vybuchuje, když se o tom bavíte… V tom ten problém není. On bude mít nějaký vnitřní strach, který ho nutí se takhle chovat a zůstávat s matkou spojený pupeční šňůrou. Obvykle tam bývá něco ve smyslu „když jí povím ne, ztratím její lásku“. Podstatné je, že na tyhle vzorce nereaguje naše dospělé já, ale obvykle naše dětské já. Pokud se ohledně tohohle stane trauma v pěti letech, tak i ve třiceti potom reagujeme jako pětiletí. A tak jako ti pětiletí pak máme pocit, že upření lásky z matčiny strany nelze přežít. Proto ho neriskujeme. On bude logicky chápat, že matka se bude nějakou dobu vztekat a trucovat, ale pak se vrátí a nejspíš se začne chovat normálně. Sourozence, kteří si vymezili hranice přece taky respektuje a baví se s nimi, ne? Ale po stránce emocí prostě v rozhodnou chvíli nejspíš převládne iracionální strach a on se zase zachová, jak nechce… Tohle by možná docela rychle vyřešila terapie. Jakmile vnitřně přijme, že přestřižení pupeční šňůry ho nepřipraví o matku, bude to o dost lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106324
1.11.25 10:16

Zrejme mas vztah a dite s mamankem…to jsi driv netusila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
1.11.25 10:38

Chtěl jsme napsat, jestli by to nešlo vzít přes jeho otce aby ji domluvil, že vám ničí vztah. Ale předpokládám, že na něj nedá už vůbec a velí tam ona.
To ti asi nezbyde nic jiného než od něj odejít, třeba se pak vzpamatuje a uvědomí si kdo je pro něj přednější. Jestli matinka tak je to bohužel smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106324
1.11.25 10:52

jaky mas vztah s rodiči? Nemohla by chvíli mama dělat to same, wabystejim nastavili zrcadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106324
1.11.25 11:03
@Alušáček píše: Více

jako všechny e-mimi tchyně
Nevim co si tu zeny vybiraji za partnery s divnymi rodinami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106324
1.11.25 11:04
@Pitřice píše: Více

je to zkratka, n ez vypisovat pokaždé matka přítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106324
1.11.25 11:23
@Ranni.Vecere píše: Více

skoda, ze to nevidi ostatni jako ty a neuvědomují si Jake problémy budou v budoucnu mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.25 11:33

@Venetia No vcera byla poslední kapka. Prisla k nam a zazvonila, pritel zvedl sluchatko a ozvala se ona, ze se jde podivat jak jsme si přestavěli byt. Upozornuju, ze bylo 22:00 a navstevu jsme fakt necekali. Rikam mu proc ji poustis kdyz nezavolala jestli muze prijit a hlavne se podivej kolik je hodin.. Stejne ji pustil dovnitr. Ja ve spodnim pradle jakoze se pujdu vysprchovat a najednou tohle.. No kdyz odesla jeste jsem dostala servano ja ze sem si sla zakourit a ze jsem ji neprovedla bytem a nenabidla nic k piti a nepokecala s ni. Copak nekdo muze byt az tak blby ze nepochopi ze jsem rikala ZE MA ZAVOLAT NEBO NAPSAT SMS a na navsteve se DOMLUVIME!? Kazdopadne jsem rekla ze takhle teda ne, ze ten vztah nema cenu a at si jde k mamince. Zase jsme se pohadali a nakonec teda šel. Do bytu ho nepustim. Zatim pise nejake SMS s omluvama ze si to uvedomil atd., jenze to uz tu bylo tolikrat.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
106324
1.11.25 11:36

jak vidíš tak zjevně ano…no tak se ji zdarne povedlo zničit vám vztah…muze si připsat carku…moudrejsi ustoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
1.11.25 11:37

No to je teda síla přijít v deset večer, to bych ji teda seřvala na dvě doby. Čí je ten byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.25 11:38

@JancaS84 Muj, dostala jsem ho od rodicu a ve smlouve jsem pouze ja :palec: :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.25 11:43

@Venetia Zatim me to teda strasne mrzi. :zed: Ale ja uz proste psychicky nemohla. Abych se bala rikat svoje nazory atd.. Hlavne s ni pak resil naše věci. Napriklad s ni jel vybirat koberce aniž bych o tom vedela. Nakonec ho teda nekoupil nastesti. S ni se bavil o vecech ktery se tykali nas dvou a ja vetsinu casu o nicem nevedela. :?

• Citovat
  • Upravit
8525
1.11.25 11:55

Jasně, celou dobu to řešíte, on po tobě jen řve a pak najednou si to přes noc všechno uvědomil :roll: vezmeš ho zpět a za chvíli najede znovu do starých kolejí…. Buď ráda, že byt je jen tvůj a nemusíš řešit stěhování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová