Otravná tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106328
7.11.25 10:27
@phennelova píše: Více

tak to mam s jedním synem…ten ma, ale stesti…druheho ma 15 m. desky…tak ten ma smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
7.11.25 10:47
@Marieke píše: Více

Proč by o ten byt měla přijít, když by si ho vzala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.25 15:24

Je to fakt strašný a neuvěřitelný. Samozrejme se do toho začala míchat jeho máma. Zjistila jsem, že mu řikala věci typu “hele mela by to delat takhle” nebo “tohle bych nedelala” a on mi to pak jenom tlumočil a vycital co vse delam spatne. Vždycky tvrdil, že se s ní o ničem neradí, tak lhal i v tomto. Vždycky jsem se vedle něho citila jako spatna mama :nevim: sli jsme asi tri mesice dozadu ven s detma, jeho sourozenci a prave jeho mamou a on jim tam zacal rikat, ze se boji ze nase dite bude mit rymu ze nevi jestli je spravne oblecene atd.

Kazdopadne vsechny mam v blokaci a budu snad mít už klid.

• Citovat
  • Upravit
3682
10.12.25 15:55
@Anonymní píše: Více

8o Ulevila sis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.25 16:19

@Fee-bee Ano a dosti. Copak jsem d*bil abych nevedela jak obleknout dite do zimy ze musi svoji mame rikat at se jde podivat jak je oblecene? Fakt hruza a jsem rada ze to je pryč

• Citovat
  • Upravit
1334
10.12.25 17:07

A chce ex vidat maleho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
10.12.25 17:13

Asi ti je jasný, že vždy se něco najde ne? Zima, teplo, prší… Neřeš a buď nad věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
10.12.25 17:34

Jo, je to hruza takový maman. Moje tchyne to taky zkousela - jestli neni lepsi jina kase, jestli nejsou lepsi jine jogurty, jestli je dite dost oblecene, jestli poznam spravnou teplotu vody na koupani :cert: Nastesti ohledne nasich deti dal manzel vzdy na me. Navic tchyni o nase deti nikdy neslo, jen o vliv, nyni uz je 5 let nevidela, protoze je urazena, ze manzel nedela, co rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.25 17:40
@Gerbera001 píše: Více

Taky znám…půlka rodiny se nahrne do koupelny, aby okukovali koupající se dítě a kontrolují, jestli má dost teplou vodu (že už má skoro dva roky a zatím mou péči přežil je asi irelevantní)…ale že nezavřou dveře a pouští studený vzduch do koupelny je jim úplně jedno :zed: pozn.bylo to v zimě, bydlí ve starém domě, kde vytápí jen obývák a ložnici, chodba by mohla sloužit jako lednice.

• Citovat
  • Upravit
1334
10.12.25 18:26

Jo, to je taky hrozny. Moje tchyne si ani neumyla ruce, kdyz chtela sahat na dvoumesicni mimino, pritom prijela MHD a predtim prosla nakupakem. Do porodnice mi prinesla mandarinky, ktere se na kojeni nedoporucuji, po navratu z porodnice mi chtela uvarit spekove knedliky posypane cibulkou a byla urazena, ze ji manzel vyridil, at mi radsi uvari nejake pecene maso s bramborem. A presto mela touhu porad resit, jak o deti pecuju a jestli bych to nemela delat jinak. Deti dnes vidat nechce, tresta tim asi manzela, on ji obcas posle nejake fotky deti a ona mi pak treba rozezlene vola, kdo syna striha, ze nema rovne sestrihnutou „ofinu“. Syna striha kadernice a za me je sikovna. Tchyne na to, ze pry si syny strihala na ZS sama a jakou meli rovnou ofinu, tohle by ona nedopustila. Tak jsem pak vyhrabla fotku manzela a opravdu mel ofinku vzorne rovnou, strih na krale Kazisveta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová