Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@phennelova píše: Více
tak to mam s jedním synem…ten ma, ale stesti…druheho ma 15 m. desky…tak ten ma smůlu
@Marieke píše: Více
Proč by o ten byt měla přijít, když by si ho vzala?
Je to fakt strašný a neuvěřitelný. Samozrejme se do toho začala míchat jeho máma. Zjistila jsem, že mu řikala věci typu “hele mela by to delat takhle” nebo “tohle bych nedelala” a on mi to pak jenom tlumočil a vycital co vse delam spatne. Vždycky tvrdil, že se s ní o ničem neradí, tak lhal i v tomto. Vždycky jsem se vedle něho citila jako spatna mama
sli jsme asi tri mesice dozadu ven s detma, jeho sourozenci a prave jeho mamou a on jim tam zacal rikat, ze se boji ze nase dite bude mit rymu ze nevi jestli je spravne oblecene atd.
Kazdopadne vsechny mam v blokaci a budu snad mít už klid.
@Fee-bee Ano a dosti. Copak jsem d*bil abych nevedela jak obleknout dite do zimy ze musi svoji mame rikat at se jde podivat jak je oblecene? Fakt hruza a jsem rada ze to je pryč
@Anonymní píše: Více
Asi ti je jasný, že vždy se něco najde ne? Zima, teplo, prší… Neřeš a buď nad věcí.
Jo, je to hruza takový maman. Moje tchyne to taky zkousela - jestli neni lepsi jina kase, jestli nejsou lepsi jine jogurty, jestli je dite dost oblecene, jestli poznam spravnou teplotu vody na koupani
Nastesti ohledne nasich deti dal manzel vzdy na me. Navic tchyni o nase deti nikdy neslo, jen o vliv, nyni uz je 5 let nevidela, protoze je urazena, ze manzel nedela, co rekne.
@Gerbera001 píše: Více
Taky znám…půlka rodiny se nahrne do koupelny, aby okukovali koupající se dítě a kontrolují, jestli má dost teplou vodu (že už má skoro dva roky a zatím mou péči přežil je asi irelevantní)…ale že nezavřou dveře a pouští studený vzduch do koupelny je jim úplně jedno
pozn.bylo to v zimě, bydlí ve starém domě, kde vytápí jen obývák a ložnici, chodba by mohla sloužit jako lednice.
Jo, to je taky hrozny. Moje tchyne si ani neumyla ruce, kdyz chtela sahat na dvoumesicni mimino, pritom prijela MHD a predtim prosla nakupakem. Do porodnice mi prinesla mandarinky, ktere se na kojeni nedoporucuji, po navratu z porodnice mi chtela uvarit spekove knedliky posypane cibulkou a byla urazena, ze ji manzel vyridil, at mi radsi uvari nejake pecene maso s bramborem. A presto mela touhu porad resit, jak o deti pecuju a jestli bych to nemela delat jinak. Deti dnes vidat nechce, tresta tim asi manzela, on ji obcas posle nejake fotky deti a ona mi pak treba rozezlene vola, kdo syna striha, ze nema rovne sestrihnutou „ofinu“. Syna striha kadernice a za me je sikovna. Tchyne na to, ze pry si syny strihala na ZS sama a jakou meli rovnou ofinu, tohle by ona nedopustila. Tak jsem pak vyhrabla fotku manzela a opravdu mel ofinku vzorne rovnou, strih na krale Kazisveta. ![]()