Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
vybirat s maminkou koberce do teho bytu?
hlavne neodpoustet a nebrat ho zpatky, ten uz je tak nasataveny a vydrzel by se chovat normalne jen chvilku.
@Anonymní píše: Více
Uf, tak to je opravdu už síla. Já bych jí prostě řekla že je už noc, já jdu do sprchy a žádná prohlídka bytu nebude, nazdar. A zavřela bych dveře. A přítele bych poslala hned za ní, protože je jasný že pindal. Je dobře že odešel, zpět ho jen tak neber. Atˇsi srovná v hlavě jestli cce skákat okolo matky, nebo mít rodinu a normálně se na všem domluvit.
Jojo, kdyby přišla v tuhle hodina a s tímhle požadavkem tvoje matka, to by bylo o něčem jiném že?
Jestli je to pravda, tak se to hezky rychle vyřešilo… Hlavně, že je byt tvůj!
Nevěř mu, on se nikdy nezmění, naopak mu napiš zprávou návrh na výživné, hoď si to do kalkulačky, zda se domluví, nebo máš dát návrh na soud. Tím teprve pochopí, že to tentokrát už myslíš opravdu vážně.
Já bych v 22 jen tak na neohlášenou čumendu babu dom nepustila, to už byl vrchol, ani se tomu nechce věřit, že tohle správného člověka napadne… A ty koberce je taky dobrý úlet ![]()
Co si to vůbec dovoluje?
Dostat servano od chlapa, ze v 22h neskacu nadsenim nad neohlasenou navstevou? Dekuji pekne. ![]()
@JancaS84 píše: Více
Problém jsou oba, tchýně taky není nesvéprávná nebo úplně blbá snad. Nicméně pokud je, tak vymezit se musí chlap, to je fakt.
Ale když ne, ať si rázně nastaví hranice zakladatelka, a to vůči oběma. Není vydaná na milost tomu, jestli partner najde koule nebo ne…
@Liberalissima píše: Více
Tchyne zkousi, kam muze az zajit a co ji projde. A jakakoliv laskavost je brana jako slabost a dobyte uzemi.
@smile_xxx píše: Více
Jen aby to nevedlo k tomu, že matinka příště dorazí zase a řekne - Klidně si Janičko dej zase vanu, my si s Péťou máme co povídat
![]()
@adresa píše: Více
No a co. "Dobrou noc, Peto, uzij si to s maminkou, ja si beru do postele romantasy
" ![]()
Upřímně? Nejlepší tchýně je ta, co bydlí aspoň dvě města daleko 😅
Tak hlavně aby si na ten byt nebrousila zuby, když tam vybírá koberce. Myslím, že tu nedávno bylo takové téma o tchánovcích. Sice píšeš, že už jsi ho poslala pryč, ale předpokládám, že za chvíli přijde s prosíkem, ty ho zas vezmeš zpět tak z něj aspoň do budoucna nedělej manžela, abys o ten byt nepřišla.