Otřesy v kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
26.6.25 13:41
@Šmoulice píše: Více

Chápu, že vám přijdu jako blázen, který nemá zdravý rozum. Nicmene si myslim, ze zdravy rozum tedy nemaji ti, kteří vypouští na internet ty prave děsivé články o tom, jak je vše životu nebezpečné a škodlivé. Hold pak tyhle internetové strašáky trochu více přecitlivělé matky jako jsem já bohužel děsí. Tak se nezlobte, prostě jsem se jenom více zamyslela nad tím, že se clovek snaží s miminkem co nejněžněji zacházet a pak vidí, jak mu hlavička drncá v kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
26.6.25 13:45
@verca467 píše: Více

Přesně proto jsem nic nečetla a jak se hned líp žije. Protože vesměs vlastně podle internetu je špatně jíst, pít a vůbec i dýchat, protože ve všem je nějaká srajda, co nemá jít do těla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.6.25 13:46
@Lilie_Kvetoucí píše: Více

Toto mě vůbec nenapadlo, protože mám právě extrémně potící se miminko a jak je na něčem ne moc dobře prodyšném, tak se šíleně potí a je úplně rudy…a to nechodíme samozřejmě ven přes poledne, nebo v extrémních horkách. Staci ho doma dát napr. Do hnízdečka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
26.6.25 13:51

Zkus polozit na perovy polstar, nebo rozbalenou perovou zavinovacku a bude to v pohode. To zas takove otresy nejsou, navic z pohledu evoluce jsou mimina stavena na noseni a uvedom si kolik se „natrasas“ ty pri bezne chuzi, toto vse mimino zvladne, je na to evolucne vybaveno.
Na tyto uzkosti co mimino snese a co ne doporucuji knihu Koncept Kontinua.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.6.25 13:54

Nic se mu nestane, ale překvapuje mě, že v Thule se tak třese, považovala jsem ho za terénní kočár, které teda vídám u nás hodně v Brně :D Já mám Joolz Geo 3 a tam se dcera vůbec netřásla, když byla v korbě.
Jinak můžeš pod něj dát merino deku, pokud se hodně potí, aspon nebude mokré, tak jsem to dělala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41930
26.6.25 14:20

Jestli máš na mysli syndrom třeseného dítěte, tak ten vzniká, když není hlavička podložená.
Dalším problémem je její prudké vymrštění, když je dítě ve vertikální poloze (třeba autosedačka).
Nic z toho kočárek nesplňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.6.25 14:23
@Murasaki píše: Více

On je výborny na zdolání překážek, projede všechno, ale přední kolo není odpružené a když jedete po kamenité cestě tak proste drncá, samozrejme ze v porovnání s jinými kočáry, bez žádného odpružení drncá daleko méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
26.6.25 14:33
@verca467 píše: Více

Hold. :roll: :roll:

Vidíš kolik máš času, abys hltala takové krávoviny na netu. Pak že na mateřské je to hukot. :mrgreen:

Nečti blbosti. Hned ti bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
26.6.25 16:27
@Murasaki píše: Více

Thule je jeden z těch terénních na projetí, nikoli na pohodlí dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.6.25 20:40
@Sany80s píše: Více

Aha, to mě nenapadlo. Já ten kočár nezkoušela, miluji můj Joolz :D Ale Thule má půla Brna a nesnáším ho, rodiče s tím jezdí jak s tankem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
26.6.25 20:42
@Janli píše: Více

Souhlasím.. také jsem měla a na vesnici supr.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...