Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Šmoulice píše: Více
Chápu, že vám přijdu jako blázen, který nemá zdravý rozum. Nicmene si myslim, ze zdravy rozum tedy nemaji ti, kteří vypouští na internet ty prave děsivé články o tom, jak je vše životu nebezpečné a škodlivé. Hold pak tyhle internetové strašáky trochu více přecitlivělé matky jako jsem já bohužel děsí. Tak se nezlobte, prostě jsem se jenom více zamyslela nad tím, že se clovek snaží s miminkem co nejněžněji zacházet a pak vidí, jak mu hlavička drncá v kočáru.
@verca467 píše: Více
Přesně proto jsem nic nečetla a jak se hned líp žije. Protože vesměs vlastně podle internetu je špatně jíst, pít a vůbec i dýchat, protože ve všem je nějaká srajda, co nemá jít do těla ![]()
@Lilie_Kvetoucí píše: Více
Toto mě vůbec nenapadlo, protože mám právě extrémně potící se miminko a jak je na něčem ne moc dobře prodyšném, tak se šíleně potí a je úplně rudy…a to nechodíme samozřejmě ven přes poledne, nebo v extrémních horkách. Staci ho doma dát napr. Do hnízdečka ![]()
Zkus polozit na perovy polstar, nebo rozbalenou perovou zavinovacku a bude to v pohode. To zas takove otresy nejsou, navic z pohledu evoluce jsou mimina stavena na noseni a uvedom si kolik se „natrasas“ ty pri bezne chuzi, toto vse mimino zvladne, je na to evolucne vybaveno.
Na tyto uzkosti co mimino snese a co ne doporucuji knihu Koncept Kontinua.
Nic se mu nestane, ale překvapuje mě, že v Thule se tak třese, považovala jsem ho za terénní kočár, které teda vídám u nás hodně v Brně
Já mám Joolz Geo 3 a tam se dcera vůbec netřásla, když byla v korbě.
Jinak můžeš pod něj dát merino deku, pokud se hodně potí, aspon nebude mokré, tak jsem to dělala já.
Jestli máš na mysli syndrom třeseného dítěte, tak ten vzniká, když není hlavička podložená.
Dalším problémem je její prudké vymrštění, když je dítě ve vertikální poloze (třeba autosedačka).
Nic z toho kočárek nesplňuje.
@Murasaki píše: Více
On je výborny na zdolání překážek, projede všechno, ale přední kolo není odpružené a když jedete po kamenité cestě tak proste drncá, samozrejme ze v porovnání s jinými kočáry, bez žádného odpružení drncá daleko méně.
@verca467 píše: Více
Hold.
![]()
Vidíš kolik máš času, abys hltala takové krávoviny na netu. Pak že na mateřské je to hukot. ![]()
Nečti blbosti. Hned ti bude líp.
@Murasaki píše: Více
Thule je jeden z těch terénních na projetí, nikoli na pohodlí dítěte.
@Sany80s píše: Více
Aha, to mě nenapadlo. Já ten kočár nezkoušela, miluji můj Joolz
Ale Thule má půla Brna a nesnáším ho, rodiče s tím jezdí jak s tankem ![]()
@Janli píše: Více
Souhlasím.. také jsem měla a na vesnici supr.. ![]()