Otřesy v těhotenství při jízdě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.6.16 09:39

Ahoj, s timto mam zkusenost. Jeli jsme do chorvatska 10h tam 10h zpet. Byla jsem v 7tt a bohuzel pri ceste zpet jsem zacla krvacet.
Nemusi to byt tvuj pripad, pokud je mimi silne vydrzi ikdybys lezla po skalach. Zkusila bych zavolat sestricce z gyndy, rict ji ze si objednana az za 3 tydny, ale boli te bricho. Meli by te vzit co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.6.16 09:39

Spíš jsi jen namožená. Drncání bych řekla, že se mimoušovi spíše bude líbit, nijak by mu ublížit nemělo, vždyť plave ve vodě, která to ještě tlumí. S oznámením bych počkala ještě po kontrole - ale to proto, že překlenete te 12. týden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.6.16 10:00

@Karolina snažilka Právě se snažím uklidnit, že nekrvácím, že to určitěmusí být dobré. Ale mám strach, protože to pobolívá :(
@Nainuva Myslíš, že už je tak brzy dostatek plodové vody, která by to tlumila? Kdyby těch nárazů bylo pár, tak neřeknu, ale celou cestu skoro nepřetržitě… Právě že za týden má můj taťka narozeniny - kulatiny, chceme mu dát obrázek z utz jako dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.16 10:01

Pokud je ti špatně, tak jdi na gyndu. Taky myslím, že to naklepávání nemá moc vliv - miminko má toooolik místa! Spíš tvoje nepohodlí a psychická nepohoda by mu mohlo uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.16 10:04

Já jezdila na kole (terénem) dokud jsem neměla pupek, přes kterej jsem se neohla a obě děti mám zdravé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.6.16 10:06

Pokud te neco boli, tak proste jdi k lekari driv.

mimochodem, pokud jsi v 9tt a kontrolu mas az za 3 tydny - to nejdes na prvosemestralni screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.6.16 10:07

Tak zkusenosti tady nehledej, kazdy tehotenstvi je jiny, co nekomu ublizi, to druhymu vubec nevadi… pokud te neco boli, bez k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.6.16 10:08

A jinak v takovem stadiu tehotenstvi veci jako jizda autobusem nevadi. a bolest podvrisku vetsinou znamena, ze se roztahuje deloha. to dokaze pekne pobolivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.6.16 10:09
@Ali-Ali píše:
Pokud te neco boli, tak proste jdi k lekari driv.mimochodem, pokud jsi v 9tt a kontrolu mas az za 3 tydny - to nejdes na prvosemestralni screening?

Proc? To vychazi, ne? Dela se az do 13tt, pokud myslis screening v prvnim trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.6.16 10:12
@Ali-Ali píše:
Pokud te neco boli, tak proste jdi k lekari driv.mimochodem, pokud jsi v 9tt a kontrolu mas az za 3 tydny - to nejdes na prvosemestralni screening?

Doktorka říkala, že na tom se prý domluvíme až na té další prohlídce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.6.16 10:19

@Tarinka @Petule030
na ja byla na odbery krve k tomutu screening v 10tt a s vysledky pak na UTZ pak ve 12tt :nevim:

takze teprve se domlouvat ve 13tt mi prijde pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
27.6.16 10:26
@Ali-Ali píše:
@Tarinka @Petule030
na ja byla na odbery krve k tomutu screening v 10tt a s vysledky pak na UTZ pak ve 12tt :nevim:takze teprve se domlouvat ve 13tt mi prijde pozde.

Ono je tam nějaké rozmezí, kdy se má jít, není to přesně že prostě teď v rozmezí 12+1-12+5. Mě třeba brali krev při kontrole v tom 12tt(resp 12+4) u gynekologa a hned mě objednali za týden na utz na screeningy a problém nebyl.. Záleží na tom, jak je na tom její gynekolog, zda to provádí i u sebe a nebo komplet odesílá jinam..

• Citovat
  • Upravit
10680
27.6.16 10:29
@Ali-Ali píše:
@Tarinka @Petule030
na ja byla na odbery krve k tomutu screening v 10tt a s vysledky pak na UTZ pak ve 12tt :nevim:takze teprve se domlouvat ve 13tt mi prijde pozde.

No treba v Brne v Prenatalu to delaj az do 13+6… i odber krve, ale na objednani uz bude pozde, to je fakt! Bejt zakladatelkou, tak se objednam na kontrolu, kvuli boleni bricha a domluvim si screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.6.16 11:23

Ahoj ja jsem v 38 tt a jezdím každy tyden cele těhotenství autem Německo Praha skoro 350 km tak nemyslím, ze by otřesy nějak vadily :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.8.23 11:47

@Petule030 mohu se zeptat jak to dopadlo? Já dnes jela traktorem a taky to horké drncalo. Také se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí