Ověřování praxe prodavaček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
3.10.14 16:09
Nikdy po me nikde nechteli praxi dokladat. Ono se to hned na prvni smene projevi, zda mas praxi ci ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3.10.14 16:11
Ne nikde svoje smlouvy ukazovat nemusis to je tvoje soukroma vec. Oni po tobe muzou chtit kontakt do byvaleho zamestnani nebo si zavolaji do toho zamestnani sami a optaji se na tebe. To je celkem bezne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3.10.14 16:13
A hlavně se proflákneš zápočťákem, né? myslím
..já jsem teda od školy pořád v jedno zaměstnání, tak to je jen má dedukce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3.10.14 16:35
Smlouvu samozrejme ukazovat nemusis, ale hodne personalistu si dnes do byvaleho zamestnani vola a ptaji se napr. jak s tebou byli spokojeni atd.
@Anonymní píše:
Holky prosím asi je to hloupá otázka. Ale když. se uchází o místo prodavačky např. hadrů jako je Caa, Gatě, killtec atd musimvpredkladat smlouvu z minulého zaměstnání které jsem uvedla nebo nějak dokazovat moji dřívější praxi? Prosím jen odpovědi zkušených. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím asi je to hloupá otázka. Ale když. se uchází o místo prodavačky např. hadrů jako je Caa, Gatě, killtec atd musimvpredkladat smlouvu z minulého zaměstnání které jsem uvedla nebo nějak dokazovat moji dřívější praxi? Prosím jen odpovědi zkušených. Dekuji