Ověřování praxe prodavaček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.10.14 16:05

ověřování praxe prodavacek

Holky prosím asi je to hloupá otázka. Ale když. se uchází o místo prodavačky např. hadrů jako je Caa, Gatě, killtec atd musimvpredkladat smlouvu z minulého zaměstnání které jsem uvedla nebo nějak dokazovat moji dřívější praxi? Prosím jen odpovědi zkušených. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
3.10.14 16:09

Nikdy po me nikde nechteli praxi dokladat. Ono se to hned na prvni smene projevi, zda mas praxi ci ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.10.14 16:11

Ne nikde svoje smlouvy ukazovat nemusis to je tvoje soukroma vec. Oni po tobe muzou chtit kontakt do byvaleho zamestnani nebo si zavolaji do toho zamestnani sami a optaji se na tebe. To je celkem bezne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
3.10.14 16:13

A hlavně se proflákneš zápočťákem, né? myslím :think:..já jsem teda od školy pořád v jedno zaměstnání, tak to je jen má dedukce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
3.10.14 16:35
Smlouvu samozrejme ukazovat nemusis, ale hodne personalistu si dnes do byvaleho zamestnani vola a ptaji se napr. jak s tebou byli spokojeni atd.
@Anonymní píše:
Holky prosím asi je to hloupá otázka. Ale když. se uchází o místo prodavačky např. hadrů jako je Caa, Gatě, killtec atd musimvpredkladat smlouvu z minulého zaměstnání které jsem uvedla nebo nějak dokazovat moji dřívější praxi? Prosím jen odpovědi zkušených. Dekuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat