Ovesná kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1416
19.6.14 21:49
@Svistice píše:
@JayAnn Mě přijde trochu zvláštní krmit dítě něčím, co bych sama nejedla. Tedy až na vyjímku UM, to je pro mě nepoživatelné. :mrgreen:

tak kdyz to ma tomu diteti treba pomoct.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
19.6.14 21:52
@my_nickname píše:
tak kdyz to ma tomu diteti treba pomoct.. :nevim:

Tak tady se nebavíme o medicínkách, ale o normálním jídle - kaši z ovesných vloček. Jak chce pak matka dítě přesvědčovat, že to má jíst, když nad tím sama ohrnuje nos? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
19.6.14 22:03
@Svistice píše:
Tak tady se nebavíme o medicínkách, ale o normálním jídle - kaši z ovesných vloček. Jak chce pak matka dítě přesvědčovat, že to má jíst, když nad tím sama ohrnuje nos? :nevim:

Kluka jsem nikdy nepsvědčovat nemusela. jí viděl a málem vyskočil ze židličky, jak po ní šel. HOlka jí nechtěla, tak jsem jí nepřesvědčovala, jedla mrkev i k večeři. :nevim: Já mám ovesnou ráda. Krupičkovou nejím, děti jo. Každej jsme nějakej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.6.14 08:45

@my_nickname Skvělá rada, děkuji :kytka:

@Svistice já zdravou stravu teprve objevuji a naopak by mi přišlo divné dávat jí to, co jím já :lol:
Asi záleží na úhlu pohledu…
Ale náhodou, neť tu ovesnou kaši snídám. Sice vylepšenou ještě asi 5 věcma, ale snažim se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.6.14 08:46

Napsat neť místo teď - to vážně zvládnu jenom já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
20.6.14 19:16
@Svistice píše:
Tak tady se nebavíme o medicínkách, ale o normálním jídle - kaši z ovesných vloček. Jak chce pak matka dítě přesvědčovat, že to má jíst, když nad tím sama ohrnuje nos? :nevim:

No já to myslela tak, že by jí to mohlo pomoct na trávení, zácpu nebo tak.. V tom pripade to tomu diteti dam i kdyz to sama nejim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.6.14 21:07
@JayAnn píše:
@Lejaa :lol: Tak blivajz už to vlastně stejně je, tak to zkusíme :mrgreen:
Moc děkuju za radu ;)

:)) Tak jak jsi dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.6.14 21:08
@Svistice píše:
@JayAnn Mě přijde trochu zvláštní krmit dítě něčím, co bych sama nejedla. Tedy až na vyjímku UM, to je pro mě nepoživatelné. :mrgreen:

:mrgreen: vidíš, a já bych zrovna Sunar klidně zvládla :-D za to ty blivajzy k obědu (masozelenina) bych asi nedávala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.6.14 21:34

@Lejaa Dopadlo to docela dobře. Bylo to trochu seschlý, ale stačilo přidat trošku vody a bylo to ok :palec:
Nesnědla toho tolik, jako instantní kaše, ale to přisuzuju taky tomu, že je trošku sytější.
Od teď se asi domácí kaše dostanou na náš jídelníček - alespoň občas :lol:
Děkuju moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí