Ovesná kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Svistice píše:
@JayAnn Mě přijde trochu zvláštní krmit dítě něčím, co bych sama nejedla. Tedy až na vyjímku UM, to je pro mě nepoživatelné.
tak kdyz to ma tomu diteti treba pomoct.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@my_nickname píše:
tak kdyz to ma tomu diteti treba pomoct..
Tak tady se nebavíme o medicínkách, ale o normálním jídle - kaši z ovesných vloček. Jak chce pak matka dítě přesvědčovat, že to má jíst, když nad tím sama ohrnuje nos? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Tak tady se nebavíme o medicínkách, ale o normálním jídle - kaši z ovesných vloček. Jak chce pak matka dítě přesvědčovat, že to má jíst, když nad tím sama ohrnuje nos?
Kluka jsem nikdy nepsvědčovat nemusela. jí viděl a málem vyskočil ze židličky, jak po ní šel. HOlka jí nechtěla, tak jsem jí nepřesvědčovala, jedla mrkev i k večeři.
Já mám ovesnou ráda. Krupičkovou nejím, děti jo. Každej jsme nějakej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@my_nickname Skvělá rada, děkuji ![]()
@Svistice já zdravou stravu teprve objevuji a naopak by mi přišlo divné dávat jí to, co jím já ![]()
Asi záleží na úhlu pohledu…
Ale náhodou, neť tu ovesnou kaši snídám. Sice vylepšenou ještě asi 5 věcma, ale snažim se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Tak tady se nebavíme o medicínkách, ale o normálním jídle - kaši z ovesných vloček. Jak chce pak matka dítě přesvědčovat, že to má jíst, když nad tím sama ohrnuje nos?
No já to myslela tak, že by jí to mohlo pomoct na trávení, zácpu nebo tak.. V tom pripade to tomu diteti dam i kdyz to sama nejim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayAnn píše:
@LejaaTak blivajz už to vlastně stejně je, tak to zkusíme
Moc děkuju za radu
Tak jak jsi dopadla? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@JayAnn Mě přijde trochu zvláštní krmit dítě něčím, co bych sama nejedla. Tedy až na vyjímku UM, to je pro mě nepoživatelné.
vidíš, a já bych zrovna Sunar klidně zvládla
za to ty blivajzy k obědu (masozelenina) bych asi nedávala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa Dopadlo to docela dobře. Bylo to trochu seschlý, ale stačilo přidat trošku vody a bylo to ok ![]()
Nesnědla toho tolik, jako instantní kaše, ale to přisuzuju taky tomu, že je trošku sytější.
Od teď se asi domácí kaše dostanou na náš jídelníček - alespoň občas ![]()
Děkuju moc za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit