Ovesná kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11513
8.6.11 18:25

Ovesná kaše

Jdu si pro radu, jak na ovesnou kaši pro 15ti měsíčního sviště????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
8.6.11 18:33

Ahoj :lol: :lol: ,

ja delam Gitce normalni, u nas teda jeste s koj. mlekem a posypu skorici a davam cerstvy ovoce navrch. Ma to rada i vychlazeny klidne na svacu. Nebo varim ve vode a davam do jogortu s hr.vinem nebo hruskou jablkem a skorici, proste co dum da.

Priprava proplachnu vlocky v trochu vody,vyplachnu hrnec a pridam trochu vody-rado se pripaluje:) procedim,povarim s mlekem , malinko posolim, pridam cukr nebo med a kdyz zacne houstnout odstavim…

Příspěvek upraven 08.06.11 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 18:36

ja kupuju jemne mlete vlocky , trosku nasypu do mleka, stipku solu a varim nez zacne houstnout, navrch kousicek masla skorici nebo manza kakao :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
8.6.11 18:36

Buď koupíš instantní a uděláš podle návodu.
Nebo z vloček. Lepší jsou jemné, jsou drcené a snáz změknou. Namáčela jsem předem v mléce, pak vařila do změknutí, cca 20 min. Neochucovala jsem, kluk to jedl jen tak. Ale můžeš přidat ovoce nebo dochutit cukrem a skořicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.6.11 19:11

Já vařím mleté vločky rovnou ve vodě, předem nenamáčím. Přidám trochu něco na oslazení (u nás nejčastěji kukuřičný nebo agávový sirup) a je to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.6.11 19:49

Tak já používám jemné ovesné vločky s klíčky, někdy namáčím někdy rovnou uvařím :-) . Je teda pravda, že namočené se uvaří rychleji a víc změknou. Jo a vařím trochu s cukrem a malý miluje do kaše rozmačkat banán…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.6.11 23:22

Ja jsem tedy davala jen instantni, jednou jsem vyzkousela tu rychlost a pak uz jsem byla lina. A to jsem si dokonce predem koupila i mlynek na obili :-)

Kupovala jsem kase ze zdrave vyzivy a to me nadchlo. Parkrat jsem musela sahnout po znackovych instantnich a tady jsem si ozkousela, ze Sunarky jsou nejmene sladke. Takze tech jsem se drzela. Obsah cukru v nabizenych kasich je pro me uplne zasadni. Skoda, ze tech bez cukru je uplny minimum :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
8.6.11 23:26
Luciště píše:
Ja jsem tedy davala jen instantni, jednou jsem vyzkousela tu rychlost a pak uz jsem byla lina. A to jsem si dokonce predem koupila i mlynek na obili :-)Kupovala jsem kase ze zdrave vyzivy a to me nadchlo. Parkrat jsem musela sahnout po znackovych instantnich a tady jsem si ozkousela, ze Sunarky jsou nejmene sladke. Takze tech jsem se drzela. Obsah cukru v nabizenych kasich je pro me uplne zasadni. Skoda, ze tech bez cukru je uplny minimum :-(

Myslím, že Hipp nemléčná byla taky bez cukru. Hodně bez cukru dělá i Babylove DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
8.6.11 23:32

mega rychlo oatmeal (od kamarádky z Anglie) - vločky zalít vodou, do mikrovlnky na 5-7min a vmíchat jogurt s ovocem..
musím se přiznat, že já jsem nezkoušela, ale ona to tak dělá dětem k snídani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.6.11 07:39
eshta píše:
mega rychlo oatmeal (od kamarádky z Anglie) - vločky zalít vodou, do mikrovlnky na 5-7min a vmíchat jogurt s ovocem..
musím se přiznat, že já jsem nezkoušela, ale ona to tak dělá dětem k snídani :wink:

To je dobrý :-) Díky,vločky nám doporučila dr na problém s kakáním, tak toho musíme vymyslet s vločkama co nejvíce.
Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.3.14 17:42

Ovesná kaše pro 7,5 měsíčního syna, můžu dát?
Děkujiii:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.3.14 17:49

@Lejaa pokud má zavedený lepek, tak můžeš. Já dělala klukovi nedávno kaši ze špaldových vloček a už mu je nikdy nedám, jaký měl strašný bolebřich :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.3.14 17:58

@ivana-domca
už měl krupici, těstoviny, kuskus.. tak snad to bude OK:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
11.3.14 19:10

@Lejaa určitě můžeš, já dávala malému od 5.měsíce a byl v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
11.3.14 19:10

@Lejaa já dávám dceři ovesnou kaši od 5.měsíců, kdy přikrmujeme, dceři bude 9.měsíců a dávám ji pořád naprosto bez problémů, kupuji ji ve zdravé výživě značku NOMINAL, mají je i špaldovou, jáhlovou, rýžovou, pohankovou, všechny dávám pravidelně a super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí