Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud jsi píchla včera Ovitrelle, tak ovulace by měla být zítra, tedy do středy dopoledne. Utrogestan bych nasadila od středy večer. Kdy máš začít?
@geileenka sestra řekla, že 29.1. ho mám nasadit, tak bych to chápala jako od rána.. mám 1-1-1
Měl by se nasadit po prokázané ovulaci. Dle mě se nic nestane když vezmeš až ve čtvrtek ![]()
@Bobby Uvedomuju samozřejmě
dneska zkusím ovulacni test a když bude pozitivní, zítra ráno to ještě zkusíme a pak zavedu utrogestan
@Anonymní píše:
@Bobby Uvedomuju samozřejmědneska zkusím ovulacni test a když bude pozitivní, zítra ráno to ještě zkusíme a pak zavedu utrogestan
Ovulační test pozitivní mít budeš-bude reagovat na HCG v těle, takže takto to nezjistis..nemáš třeba ovulační bolesti?
@Bobby aha, to mě nenapadlo
brala jsem Femaru 3.-7.dc a to mě břicho trochu bolelo, teď cítím v podbrisku slabou bolest, ale jen občas a opravdu málo
@Anonymní píše:
@Bobby aha, to mě nenapadlobrala jsem Femaru 3.-7.dc a to mě břicho trochu bolelo, teď cítím v podbrisku slabou bolest, ale jen občas a opravdu málo
Ovulační test nezkoušej, je k ničemu. Nasaď ho od čtvrtka. Den nic nepokazí a budeš mít jistotu.
Ahoj holky, jdu si pro radu..meli jsme jit na iui, ale vzhledem k situaci jsou vsechny zakroky pozastavene. ale nad cim ted premyslim…dr nam naplanovala ovitrell vcera vecer v 7 a sex zitra rano hned… bojim se, jestli neni mala sance jen jednou, myslite, ze muzeme zkusit uz dnes vecer a zitra rano jeste??? kamaradka mi rikala, ze zase kdyz zkusime i dnes, tak na zitra jich bude treba malo…poradte prosim
@Markeetinka Ahoj, klidně zkuste dnes i zítra. Zítra možná bude menší počet, ae neboj spermie vydrží čekat až cca 7 dní na vajíčko 🙂
Holky, 7 dní po pichnuti injekce jsem chtěla zkusit test, abych viděla, jak čárka slábne. No a já ji měla nejspíš už vstrebanou, protože test byl snehobily
teď nezbývá jen čekat.. měla jste také některá snehobilo po 7 dnech od ovitrelle?
@Markeetinka Záleží kolik jednotek si dostala a jak rychle to tvoje tělo vyplavi. Taky jsem to zkoušela ať vím a při té nižší dávce jsem ho měla rychle pryč a při té vyšší až nějak po 12ti dnech. Aspoň už víš, že v těle už není pro případné pozdější testování. Držím palečky 😊
@Klara0225 měla jsem ovitrelle 250 mg. Poprvé.. To je i vyšší dávka? Já myslela, že tu bolest při ovulaci nevydržím
to čekání je hrozny, ale nic na sobě zatím nepocituju, tak si naděje nedávám ![]()
@Markeetinka to jsem měla taky a to bývá v těle cca 10 dní mi říkal doktor. Nehledej na sobě nic jestli cítíš nějakou změnu. To stresuje. Já po ivf do 10tt žádné příznaky neměla až pak se mi rozjela nevolnost a zvracení a všechno 😂
Holky, prosím o radu. Včera jsem si píchla ve 21:00 ovitrelle a MUDr v car mi řekl, že mám od středy začít užívat utrogestan, nezdá se vám to moc brzy? Počítám, že dnes má byt ovulace, takže se chceme snažit dneska a raději ještě i zítra, ale vlastně zítra bych si podle doktora už měla vzít první lék.. nebo to ničemu nevadí?