Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavní je jak daleko jsi od ovulace. Popravdě 17 dní je dost a měla bys mít test už pozitivní. Spíše to vidím že ms přijde.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes jsem si dělala těhotenský test. (dnes je to 17 dpo.) na těhotenském testu byl slabě viditelný duch. Těhotenský test 3 dny zpět ukázala pouze 1 čárku. Ovšem menstruaci mám o 4 dny zpožděnou. Chci se zeptat, myslíte že je možné že čárka bude silit?
a víš přesně, kdy jsi měla ovulaci? Stejně nic jiného, než počkat 2 dny nevymyslíš
.
@Sue2008 píše:
a víš přesně, kdy jsi měla ovulaci? Stejně nic jiného, než počkat 2 dny nevymyslíš.
Ovulaci jsem měla +- od 7 do 12.1 ![]()
@Victoriaslezecka ovulace trvá jeden den. T toho co píšeš nejde poznat, kdy byla.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes jsem si dělala těhotenský test. (dnes je to 17 dpo.) na těhotenském testu byl slabě viditelný duch. Těhotenský test 3 dny zpět ukázala pouze 1 čárku. Ovšem menstruaci mám o 4 dny zpožděnou. Chci se zeptat, myslíte že je možné že čárka bude silit?
Tak to vypada že přijde ms ![]()