Duch na těhotenském testu 17 dpo

Anonymní
28.1.20 14:05

Duch na těhotenském testu 17 dpo

Ahoj holky, dnes jsem si dělala těhotenský test. (dnes je to 17 dpo.) na těhotenském testu byl slabě viditelný duch. Těhotenský test 3 dny zpět ukázala pouze 1 čárku. Ovšem menstruaci mám o 4 dny zpožděnou. Chci se zeptat, myslíte že je možné že čárka bude silit? :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
28.1.20 14:14

Hlavní je jak daleko jsi od ovulace. Popravdě 17 dní je dost a měla bys mít test už pozitivní. Spíše to vidím že ms přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
28.1.20 14:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes jsem si dělala těhotenský test. (dnes je to 17 dpo.) na těhotenském testu byl slabě viditelný duch. Těhotenský test 3 dny zpět ukázala pouze 1 čárku. Ovšem menstruaci mám o 4 dny zpožděnou. Chci se zeptat, myslíte že je možné že čárka bude silit? :P

a víš přesně, kdy jsi měla ovulaci? Stejně nic jiného, než počkat 2 dny nevymyslíš :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoriaslezecka
28.1.20 14:16
@Sue2008 píše:
a víš přesně, kdy jsi měla ovulaci? Stejně nic jiného, než počkat 2 dny nevymyslíš :think:.

Ovulaci jsem měla +- od 7 do 12.1 :D

• Citovat
  • Upravit
15185
28.1.20 15:46

@Victoriaslezecka ovulace trvá jeden den. T toho co píšeš nejde poznat, kdy byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.1.20 17:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes jsem si dělala těhotenský test. (dnes je to 17 dpo.) na těhotenském testu byl slabě viditelný duch. Těhotenský test 3 dny zpět ukázala pouze 1 čárku. Ovšem menstruaci mám o 4 dny zpožděnou. Chci se zeptat, myslíte že je možné že čárka bude silit? :P

Tak to vypada že přijde ms :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital