Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
jaké máte zkušenosti s testováním po ovitrellu? Za jak dlouho zmizí z těla ven a je možno testovat?
Jsem 10. den po aplikaci 6500j a na testíku je slabší 2. čárka v limitu.
Já jsem testovala 5 dní po injekci a v těle
už nebyl. Nevím přesně, kolik jsem měla jednotek.
Nechci vysílat falešnou zprávu, ale myslím si, že ta druhá slabá čárka nemá s Ovitrlle nic společného ![]()
To bych byla uplně nadšená kdyby nemělo
,už se snažíme 3 roky ![]()
Maia22 píše:
To bych byla uplně nadšená kdyby nemělo,už se snažíme 3 roky
Můžu prosit o radu ? Co pak je to ten ovitrell ? A proč (za jakých příčin) se podává ( aplikuje )? Jinak přeji,aby bylo vše ok a ta druhá // byla jako dálnice ![]()
Ovitrelle je jako pregnyl a podává se na vyvolání ovulace.Dík,zatím slábá druhá čárka drží,už je to 11 dní od podání,tak snad zesílí ![]()
Maia22,
tak to tiše gratuluji … myslím, že otrivell to už není …já jsem dnes 12den po Otrivellu a 11den po IUI a na test nemám odvahu …strašně moc se bojím zklamání…
Tak se řídíš podle ms jo? Tak ať nedorazí mrcha
držím palečky ![]()
ahoj
ne dle MS se neřídím… tedy pokud je to na mne, asi jsme měli injekci den po sobě já 21tého a ty 22tého…
Tak držím palečky ať čárečka sílí…
Ahojky holky,
omlouvám se za anonyma ![]()
Jsem dnes 11 den po Ovitrelle a 10 DPO.
Dnes mám tt pozitivní, ale bojím se aby to stále nezpůsoboval ten OT. Test jsem dělala před 3 dny (8 dní po OT, 7 DPO)- a by na něm malý duch - samozřejmě ještě z toho Ovitrellu a dnes jsem si udělala tt a je na něm o něco silnější duch…
Je možné, aby byl za 3 dny test silnější pokud by se jednalo stále o ten Ovitrelle???? neměl by slábnout? a hl. když je rozdíl 3 dny…?
Mmch jsem si dělala test i včera a dnes je silnější než ten včerejší…
Přidávám foto - vrchní je dnešní - 11 dní po OT a spodní je těch 8 dní po OT.
Předem děkuji ![]()
Holky ja jsem 21DC,6den po OVITRELLE 250,a 5den po IUI delala jsem si test asi pred hodkou(jsem blázen, ale ja jsem to nevydržela)a mám //,ale nevím či jo či ne???Mám strach menzes jsem mněla nepravidelný, po nevydařeném IVF jsem zacala krvacet už 19-20DC protže se embryjko neudrželo:((( poradte mám na to kadit
děkuji
Ahojky Holky, mužete mi prosím poradit??Mám 6letou dceru podařilo se nám to po dvou letech, ale ted už nám to nejde 6let.18.10.jsem si píchla večer Ovitrell a 20.10.2012 jsem podstoupila Inseminaci. Udělala jsem si dnes těhotenský testa a bohužel nic.Chci se vás zeptat jestli myslíte že je ještě šance že by to mohlo vyjít??Byla jsem na tom poprvé. Moc vám děkuji předem za vaší radu. Lucka