Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Proto píši, že u IVF je to vše dříve, že to IUI by tak brzo být vidět fakt nemělo. protože jen 4-5 dní trvá než se to začne někde zavrtávat a pak teprve růst HCG, takže test si myslím až 10. den.
@vendikknapik no a to já ten 10tý den mám v sobě ještě ovitrel nebo pregnyl, podle toho co je na trhu
takže já musím testovat až cca 13DP injekci ![]()
Tak to je už dlouhé čekání, to já jsem testovací maniak a každé čekání mě hrozně ničilo.
Ne ne, ona mela 5 DPO carku a zaroven to bylo 5 dni pred ms. Tu injekci mela pred tim testovanim cca 3 dny, coz teda musela otehotnet driv, a po trech dnech duch a po dalsich dvou dnech dalnice : )
@LuciTau ja cekam zazrak, jako ze se nam po te injekci zadari, takhle jsem to myslela
![]()
Dnes jsem zase testla a stejna cara, jak vcera /4. den po injekci/,psala jsem vcera i doktorovi mail a ptala se na ucinnost leku a rekl mi, ze do dvou dnu, je vrchol HCG v injekci a pak uz nepusobi. Takze max 48 hodin po aplikaci skresluje vysledky HCG, ze nezna lek, ktery by pusobil treba jen tyden v tele
co ted? Ja murekla, ze holky mivaj ducha pred ms a on, ze je to normalni, ze to je nastup ms, to pry telo produkuje jakoby HCG samo a proto falesny nadeje, ze se jedna o tehu, nemam testovat pred ms, to mi rekl, ze se nemam spolihat na testy, jsou to komercni produkty a hodne se neshoduji s realitou
,tot vse, co mi rekl, co holky mi na to reknete???Ja uz fakt nevim, clovek je natesenej a ted toto
![]()
Nepiš doktorovi, fakt to nemá cenu, všichni si klepou na čelo z nás předčasných testovatelek. Fakt vydrž, odpočívej, užívej si to a čekej!!!
@vendikknapik jj mas pravdu, myslim, ze jsem byla pro nej za uplnou blbku
,mas pravdu, pockam, mam to dostat 20.1.,coz je pristi nedele, to uz vydrzim /kecam, nevydrziiiim/
![]()
@Lena 123 píše:
@LuciTau ja cekam zazrak, jako ze se nam po te injekci zadari, takhle jsem to myslela![]()
Dnes jsem zase testla a stejna cara, jak vcera /4. den po injekci/,psala jsem vcera i doktorovi mail a ptala se na ucinnost leku a rekl mi, ze do dvou dnu, je vrchol HCG v injekci a pak uz nepusobi. Takze max 48 hodin po aplikaci skresluje vysledky HCG, ze nezna lek, ktery by pusobil treba jen tyden v teleco ted? Ja murekla, ze holky mivaj ducha pred ms a on, ze je to normalni, ze to je nastup ms, to pry telo produkuje jakoby HCG samo a proto falesny nadeje, ze se jedna o tehu, nemam testovat pred ms, to mi rekl, ze se nemam spolihat na testy, jsou to komercni produkty a hodne se neshoduji s realitou
,tot vse, co mi rekl, co holky mi na to reknete???Ja uz fakt nevim, clovek je natesenej a ted toto
![]()
![]()
![]()
ano je to vrchol HCG ale taky musí nějak mizet ne? prosímtě já mám ovitrelle 13 dní v těle a nikdo mi to nevymluví, z čeho bych tam teda měla ty čárky a pak už jen duchy když těhotná nejsem… ![]()
@Lena 123 píše:
@LuciTau ja cekam zazrak, jako ze se nam po te injekci zadari, takhle jsem to myslela![]()
Dnes jsem zase testla a stejna cara, jak vcera /4. den po injekci/,psala jsem vcera i doktorovi mail a ptala se na ucinnost leku a rekl mi, ze do dvou dnu, je vrchol HCG v injekci a pak uz nepusobi. Takze max 48 hodin po aplikaci skresluje vysledky HCG, ze nezna lek, ktery by pusobil treba jen tyden v teleco ted? Ja murekla, ze holky mivaj ducha pred ms a on, ze je to normalni, ze to je nastup ms, to pry telo produkuje jakoby HCG samo a proto falesny nadeje, ze se jedna o tehu, nemam testovat pred ms, to mi rekl, ze se nemam spolihat na testy, jsou to komercni produkty a hodne se neshoduji s realitou
![]()
![]()
![]()
jooo a na jeho netestování před MS jedině souhlasím, ale rozhodně nesouhlasím s HCG 2 dny v těle.. netestuj, nesleduj se a vydrž to.. protože takto si vsugeruješ i těhotný pocit ![]()
Zkus to vydržet do pátku či soboty až budete v klidu oba doma a uvidíš.
@vendikknapik já právě ten den či dva před MS ty duchy opravdu mívám, takže za mě počkat až do spožděné MS, držím pěsti ![]()
@LuciTau a ty jsi mela klasicky carky a pak jen duchy a kazdy den ti slably, nebo jak jsi poznala, ze ti klesa injekce? Testova jsi taky kazdy den?
Ja dnes toto: silnejsi nez vcera, ale to ma klesat ne stoupat, ne?
@Lena 123 já to u tebe moc nechápu ty jsi měla nejdříve ovulaci a až pak ti píchli injekci???
@Lena 123 píše:
@LuciTau a ty jsi mela klasicky carky a pak jen duchy a kazdy den ti slably, nebo jak jsi poznala, ze ti klesa injekce? Testova jsi taky kazdy den?Ja dnes toto: silnejsi nez vcera, ale to ma klesat ne stoupat, ne?
netestovala jsme každý den, dost to leze do peněz, ale zkrátka do 13dne po ovitrellu co sjem si doma píchala, jsem tam měla duchy nebo někdy i čárky, jeden den slabší, pak silnější, slabší, zkrátka nepozoruj se a vyčkej do neděle…
@vendikknapik u IVF je to jinak, už na něj též půjdeme pokud se to nepovede přirozeně sexem doma tak IUI taky moc ne, on je to takový vylepšený sex