Druhá čárka na testu, ale nakřivo

4052
31.3.11 08:02

Druhá čárka na testu,ale nakřivo

Ahoj holky, tak jsem teda pěkně zmatená z těhotenského testu. MS má přijít v neděli, tak jsem si řekla, že třeba bych už na Mamatestu mohla něco vidět, kdyby se zadařilo. No a druhá čárka se objevila, slabá samozřejmě, ale úplně šikmo, prostě nebyla rovnoběžně s tou kontrolní … máte s tím někdo zkušenost?? Nemám ponětí, co to může znamenat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.3.11 08:04
Tulinka píše:
Ahoj holky, tak jsem teda pěkně zmatená z těhotenského testu. MS má přijít v neděli, tak jsem si řekla, že třeba bych už na Mamatestu mohla něco vidět, kdyby se zadařilo. No a druhá čárka se objevila, slabá samozřejmě, ale úplně šikmo, prostě nebyla rovnoběžně s tou kontrolní … máte s tím někdo zkušenost?? Nemám ponětí, co to může znamenat :lol: :lol:

No to je divný :think: ,to bych se asi přikláněla ke špatnému kusu :nevim: Foto nemáš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
31.3.11 08:08

Asi špatně vylisovanej, uka foto :-) Nebo se čárka rozpila? Zkusila bych další :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
31.3.11 08:10

Foto nemám :-? . Ale čárka není rozpitá, jen je prostě, šejdrem :lol: , já nemůžu mít holt nic jednoduchý :lol: . Zítra udělám další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
31.3.11 08:23

Běžela bych pro další test…
Myslím, že to je špatný kus:-/

• Citovat
  • Upravit
25176
31.3.11 08:45

To bude špatně udělaný kus :) Ale pozor na mamatest s citlivostí 10, může být falešně pozitivní. Radši citlovost 25 … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
31.3.11 08:52

Určitě je to tam špatně vlisovaný myslím. Zítra budu chytřejší.
A co se týče citlivosti, nikdy se mi nestalo, že bych měla test falešně pozitivní, ani neznám nikoho takovýho. Tím neříkám, že nemůže být, však to tam i píšou. U nás v lékárně ale snad ani 25 citlivost nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.3.11 09:38

Taky bych šla pro jiný test, tohle bude nějaký vadný kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25176
31.3.11 10:44

Jo? Většina testů je s citlivostí 25 (nebo,co jsem měla já), já znám s 10 jen ten mamatest. Já teda taky nemám zkušenost s tím, že by byl falešně pozitivní, ale varují před tím. Každopádně je lepší vydržet a dělat si ho až po očekaváném termínu mens. Já měla 4 dny po termínu // krásně jasné.

Tulinka píše:
Určitě je to tam špatně vlisovaný myslím. Zítra budu chytřejší.
A co se týče citlivosti, nikdy se mi nestalo, že bych měla test falešně pozitivní, ani neznám nikoho takovýho. Tím neříkám, že nemůže být, však to tam i píšou. U nás v lékárně ale snad ani 25 citlivost nemají.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
31.3.11 11:54

S dcerou jsem měla první den očekávané MS Mamatest 25 a // úplně jasné a během 5ti vteřin.
Vím, že před tím varují, jen říkám, že osobní zkušenost s tím nemám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25176
31.3.11 12:42

Ono se taky každému ukáže jinak. Já je měla tak jasné, že by možná byli jasné i v den mens. Ale protože jsem měsíc před tím šílela a asi mi hráblo, tak jsem se zařekla, že s testem počkám :-D
Ale podle mě je citlivost 25 lepší jak 10 …

Tulinka píše:
S dcerou jsem měla první den očekávané MS Mamatest 25 a // úplně jasné a během 5ti vteřin.
Vím, že před tím varují, jen říkám, že osobní zkušenost s tím nemám. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.13 16:05

Slabá čárka

Ahoj mám dotaz… Už 10 dní nemám menses. Dnes jsem si dělala TT a vyšel viz obrázek. Druhá čárka mi přijde daleko od té kontrolní a taky se ukázala až tak po 6 min. Prosím o názory a podobné zkušenosti, díky Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.5.13 01:33

@T-e-r-i-n-k-a Ahoj…to neni pozitivni test..toto se mi u techto novych mamatestu stava kazdy mesic a tehotna zatim nejsem…proste se to tam, jak rikas, objevi az za nejakou dobu, ale dovzlina to pomalu nahoru! proste jsi to vyfotila v nejlepsim :lol:..udelej dalsi a hlavne jiny test a uvidis, treba tehu jsi..drzim palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
25.5.13 03:17

Každému to vyjde asi jinak, ale já jsem po takovémto výsledku už v šestém měsíci. Ale u jiného testu mi i po dvaceti dnech bez mestruace vyšel negativní test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.13 08:58

Tak ted vážně nevim co si o tom myslet :D ale děkuju za odpovědi ;) asi budu čekat dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí