OVU 9DC?

62
28.11.11 19:50

OVU 9DC?

Ahoj! Mám dotaz, beru clostil do toho piju kontryhel a teď si první měsíc měřím teplotu, abych věděla jestli proběhla ovu (před 3 měsíci byla folikulometrie - ovu proběhla 15DC). Graf měření BT si dělám poprvé a jsem z toho nějaká zmatená. Je možné, abych měla ovulaci 9DC? Opravdu nejsem schopná rozeznat jestli je to ovu nebo nějaký normální vzestup teploty. Moc děkuji za předání zkušeností :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
28.11.11 19:56

po MS bývá vzestup, chvíli se ti to drží nahoře a pak máš pokles a zase vzestup a to je ovulka…zadej si to do grafů a tam se ti to zpětně vyhodnotí…snad si mě pochopila.Jinak možný to každopádně je, jestli si nejsi jistá, použij třeba ještě ovu testíky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.11.11 20:11

http://www.womenzone.cz/…u/grafy.aspx?…
to je odkaz na můj graf, jestli se z toho dá zjistit víc. Jsem z toho fakt nesvá. To by byl totiž potom úplně zbytečně zmeškaná ovu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.11.11 20:13

Ještě mě napadá, to ráno,co to takhle stouplo jsem byla oproti ostatním dnům nevyspalá (byla jsem na sobotním tahu, sice jsem nepila, ale naspala sem 5h místo standardních 8-9. fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
28.11.11 20:14

na telotu má vliv všechno, i třeba večerní sport…takže možnost tu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
28.11.11 20:16
Mischu píše:
http://www.womenzone.cz/…u/grafy.aspx?…
to je odkaz na můj graf, jestli se z toho dá zjistit víc. Jsem z toho fakt nesvá. To by byl totiž potom úplně zbytečně zmeškaná ovu :(

graf ti to stejně vyhodnotí zpětně, podle dalších teplot co budou, takže si fakt kup i ovu testíky a uvidíš…radši víc jistoty, než nejistota a hlavně jistit a jistit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.11.11 07:06

Myslím, že tohle ti graf jako ovulaci nevyhodnotí. Ale jinak po ovulaci stoupne teplota minimálně o 0,2 stupně a měly by být 3 vyšší teploty po 6ti nízkých :nevim: Jaká je dnešní teplota?

A kdyby to ovu byla, proč myslíš, že by byla zbytečně zmeškaná? Hvězdičky tam máš skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.11.11 20:33

Maky.p - dík. dneska byla teplota 36,4 takže jsem plašila asi zbytečně. No sice by tam bylo tulení v dobrém čase, ale neproběhlo tak jak by k tomuhle bylo potřeba :) Nevím jak to říct.. Prostě měli pulci jinou cestu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.11.11 20:42

Mischu :mrgreen: rozumím :mrgreen: ono to teda stejně na ovu nevypadá, snad později 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.11.11 21:12

No to doufám :) zatím vždycky vycházela na ten 14. nebo 15. den tak s tím počítáme a teď abstinujeme :-D a čekáme na ten den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí