Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel nemám teploty predtim zaznamenané.. změna telefonu a ještě jsem zapomněla dostat že vlastně místo MS je bílý vytok 🙏🏻
Dnes opět zvýšení.. menstruace pořad nikde.. bílý vodnatý výtok… a bolest v podbrisku ![]()
@Anonymní píše:
Dnes opět zvýšení.. menstruace pořad nikde.. bílý vodnatý výtok… a bolest v podbrisku
Mě to podle teplot přijde jako anovulační cyklus. Samozřejmě chybí měření od začátku cyklu nebo je to špatně vyfocené. Podle čeho jsi si jistá, že ovulace byla 8.10.?
@Anonymní píše:
Dnes opět zvýšení.. menstruace pořad nikde.. bílý vodnatý výtok… a bolest v podbrisku
Tak podle grafu bych řekla, že teprve před pár dny byla ovulace, toho 8.10. se mi taky nezdá, na to tam máš moc nízké teploty. Kolik míváš před ovu a po ovu teploty? Nebo měříš první měsíc?…. Ale jestli byla 8. tak teď už bys na testu měla dálnici, takže když jsou negativní, řekla bych, že ovu byla ty 2dny zpět teprve. (35dc)
@bacova.mi píše:
Mě to podle teplot přijde jako anovulační cyklus. Samozřejmě chybí měření od začátku cyklu nebo je to špatně vyfocené. Podle čeho jsi si jistá, že ovulace byla 8.10.?
Byla jsem v tu dobu u doktorky která mi to potvrdila
@Adél20 potvrdila folikul a jakou velikost a nebo už viděla žluté tělísko, že je po ovulaci? Kdyby bylo po ovulaci, mela bys už na testu dálnici. A jaké teploty jsi měla před 8.10.? V grafu to není vidět, až od 19.10.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli některá z vás neměla stejný problém…

Ovu 8.10.. cca od 10-11.10 křeče v podbrisku a pichani na levé i prave straně, do toho ještě pálení žáhy nebo mi je špatně po jídle. A někdy se mi děla špatně ráno když vstanu z postele. BT první den očekávané MS 36,43 pak pak stejně byla ještě 3 dny a včera mi stoupla na 36,79 a dnes zase 36,50. Test jsem si dělala asi 7 dni po OVU - negativní a teď mám 5 den spozdeni test jsem si dělala 2 den a dnes ráno a oba negativní. Snažení proběhlo 2 dny po sobě před OVU.