OVU test - prosím o radu

Anonymní
11.8.21 20:20

OVU test - prosím o radu

Ahojky holky,
předem se omlouvám, nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, proto prosím o radu. Snažíme se už nějakou dobu o mimčo a stále se nám to nedaří, proto jsem si dnes koupila OVU test a vyšli mi dvě čárky, znamená to tedy, že ovuluji? Příkládám foto 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
11.8.21 20:24
@Anonymní píše:
Ahojky holky,
předem se omlouvám, nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, proto prosím o radu. Snažíme se už nějakou dobu o mimčo a stále se nám to nedaří, proto jsem si dnes koupila OVU test a vyšli mi dvě čárky, znamená to tedy, že ovuluji? Příkládám foto 🙂

Ano, trefila ses do správného dne, tzn, že během 24-48 hodin nastane ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.8.21 20:29

@Kriss Tina moc děkuji, tak snad se konečně zadaří 😊 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
11.8.21 21:44

Ano 🙂 hupněte na mazlení, ještě zítra bych pojistila a přeji i takové krásné čárky na TT 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.21 08:15

@Hvězda13 Moc děkuji 😊
Ale teď jsem trochu nesvá, teď jsem si dělala znovu OVU test a je tam jen slabý duch, co to znamená? 😟 Přikládám foto.

• Citovat
  • Upravit
6116
12.8.21 08:17
@Anonymní píše:
@Hvězda13 Moc děkuji 😊
Ale teď jsem trochu nesvá, teď jsem si dělala znovu OVU test a je tam jen slabý duch, co to znamená? 😟 Přikládám foto.

Neznamená to nic. Ovulační test nezůstává pozitivní navždy, pozitivitu prokáže, když ovulace nastane v průběhu 24-48 hodin. Potom už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.21 08:20

@SlečnaDahlia děkuji, nemám s tím žádné zkušenosti, tak jsem nevěděla 😊

• Citovat
  • Upravit
230
12.8.21 10:01
@Anonymní píše:
@Hvězda13 Moc děkuji 😊
Ale teď jsem trochu nesvá, teď jsem si dělala znovu OVU test a je tam jen slabý duch, co to znamená? 😟 Přikládám foto.

Znamená to, že ovulacni test už není pozitivní. Pozitivní ovulacni test je vlastně jen chvilku, každá to máme jinak. Některá to nedokáže zachytit vůbec protože vzestup a následný pád LH hormonu je tak rychlý, některá to zachytí a třeba za hodinu už test je slabý, já například mám pozitivní ovulacni test 1,5 dne, a celý cyklus druhá čárka dost viditelnou druhou čárku 🙂 Takže u tebe ta hladina už klesla a proto ti už ukazuje negativní. Jinak od pozitivního testu nastává ovulace mezi 12-48 hodinama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.21 10:51

@Hvězda13 děkuju za vysvětlení 😊

• Citovat
  • Upravit
625
17.8.21 15:38

Ovulační test

Ahoj holky můžu se taky zeptat co si myslíte, jsem 15DC :think: dělám poprvé, tak se chci radši zeptat. dekuju všem za odpovědi holky :srdce:
Spodní je dělaný dnes :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
17.8.21 16:18

@LillyCHeer dnesni už vypadá dobře, ještě vyzkoušej zítra, jestli nebude čárka jeste silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.8.21 16:24

@Kriss Tina zkusím děkuju :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.8.21 10:51

@Kriss Tina Ahojky, tak jsem si dnes udělala tedy ještě jeden, a je vážně ještě silnější můžu se zeptat jestli nevíš kdy bych mohla čekat ovulku…asi až zítra nebo v pátek že ano?
A nevíš náhodou jestli se zvyšuje i hormon FSH při ovulaci? Mě totiž dneska přišel i test plodnosti co jsem si objednávala už minulý týden tak jsem ho zkusila a je taky pozitivní což by znamenalo neplodnost je to na hormon FSH právě :think: :oops: děkuju moc za odpověď 🙏 🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.8.21 10:53

@LillyCHeer test plodnosti neznám, od pozitivního ovulačního testu dojde k ovulaci za 24-48 hodin, takže zítra nebo v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.8.21 10:55

@Kriss Tina děkuju no ono to detekuje hormon FSH, tak děkuju hlavně za odpověď jsi moc hodná :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí