OVU test - prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
El8
191
18.8.21 11:01

Ahoj holky, rada bych se také zeptala a prosím o radu. Myslím, ze dnešní test je jednoznačně pozitivní.. S manželem jsme se milovali dnes rano… Včera a tak nějak předchozí dny.. ale chci se zeptat, aby byla šance na otěhotnění, máme se snažit ještě dnes třeba znovu večer a zas i zítra? Ptám se proto, protože už dneska to bylo popravdě takové “unavené” 🙊 Asi mi snad rozumíte, tak proto se ptám.. Moc dekuju 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.8.21 11:04

@El8 Já nevím třeba mě někdo opraví, ale pokládala jsem si taky takovou otázku protože můj dneska odjel a vrátí se v pátek odpoledne, ale co jsem si zjistila já tak stačí i tři dny před ovulaci…my jsme měli předchozí dny každý den, včera večer a dnes ráno a další až v pátek odpoledne…tak si myslím že to stačí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El8
191
18.8.21 11:07

@LillyCHeer moc dekuju, takže snad by to mohlo stačit i u nás.. Měli jsme včera dopoledne, dnes ráno a dnes dopoledne je ten úplně pozitivní test a dny predtim.. Třeba se dneska k tomu ještě “donutime”, tím nechci napsat, ze z toho nemáme radost, ale je to takový náročný tak často teda 😂 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.8.21 11:12

@El8 náročný jo? :D…u nás bysme teda mohly Porad ty jo 🙈 😄 akorát mě teď zrovna trápí že musí odjet na služebku zrovna teď ty jo 🙈
Já než otěhotněla minulý rok, tak jsme měli i víckrát denně :D
Ale neboj to bude stačit, dej mi sem pak schválně vědět za 14dni :kytka: 🤭 :oops: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El8
191
18.8.21 11:23

@LillyCHeer no, my máme dceru už, manžel ma minimálně jednou týdne sluzebku, kdy není doma, takže za běžného režimu to je tak jednou maximálně dvakrát do týdne, takže teď takhle po sobě je to nějaký pro nás náročný 😂
Víckrát denně? Hustý! Tak to je ale zase hezky 😇 Dam, já se přiznám, ze na to ale jinak pak moc nemyslím, což je snad dobre.. jednoduše na to zapomenu a vzpomenu si až při MS, tak snad už ji nedostanu 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.8.21 11:28

@LillyCHeer hladina FSH stoupá před ovulací, teď si test nedělej 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.8.21 11:31

@čičimoon jo já už to našla na internetu já to nevěděla 🙈 jsem na to koukala jak blázen si říkám to nemůže být přece pozitivní když mám mít konečně ovulaci 🙈

P. s. já si ho objednala kvůli tomu že než jsem otěhotněla snažili jsme se 7let a bez léků to prostě nešlo, teď jdu na kontrolu až 13.9 a já jsem chtěla zjistit zda se něco po těhotenství změnilo…a vážně změnilo bez léků mi přišla ms i ovulka..poprvé v životě…

Děkuju moc holky jste tady vážně úžasné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.8.21 11:35

@El8 tak to máme stejně musím říct že před otěhotněním jsem na to myslela hodně…ale teď je to jiné přitom jsme se bála abych se neupnula víc když jsme o moje milovaný chlapečky přišli ale musím říct že je to takový uvolněnější než předtím, hlavně mě hrozně uklidnil menzes který jsem nikdy neměla, a teď ta ovulace kterou jsem předtím taky neměla…takže takový hřejivý pocit že je to dobrý a jsem v pohodě…

No ono až konečně budeme mít doma živý miminko tak si myslím že s tím počtem budeme na stejno :mrgreen:
Jen si přeju ať už s námi zůstane a bude živý a zdraví nic víc si nepřeju ♥️️🍀 🌈
Těším se až dáš vědět :mrgreen hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El8
191
18.8.21 12:33

@LillyCHeer tak to mě moc mrzi! Jsi silná a věřím, ze se vám to teda brzy povede a bude všechno v pořádku, hodně štěstí 😇 Prave, já se asi nestresuju, protože dceru máme, tak si pořad říkám, ze tu největší lásku v životě už mám a buď se láska bude násobit, nebo proste uvidíme, ale úplně chápu ženy, které se snaží o první dítě a nejde jim to.. musí to byt na hlavu. Mne je hlavně 24, takže ani věk mě ještě nelimituje 😇 tak přeju taky hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.8.21 12:37

@El8 chápu,beres to suprově. A děkuju no mě je 26 tak snad taky mě nezene čas,,,ale spíš ta touha a velká láska mít vlastní a milovat ho nebo je nadevše 🍀 😍
Dej mi teda vědět těším se 😍 🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El8
191
18.8.21 14:27

@LillyCHeer Tak určitě brzy bude, to přijde, neboj a fskt moc držím palce 😇 🍀 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.8.21 14:28

@El8 já taky držím palce děkuju :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El8
191
28.8.21 21:00

@LillyCHeer Ahoooj, tak ja těhotná s největší pravděpodobnosti bohužel zase nejsem.. mám svoje klasické stavy před MS… tak snsd to klapne aspoň tobě :pra :roll: y: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
28.8.21 21:02

@El8 Ahoj..ale víš že můžeš mít stejné predmensteuacni i na začátku těhotenství 🙂 🍀 ♥️️
No dekujuuu já pořád čekám na testování kolik jsi teď DPO? A měříš teplotu já zas zapomněla jestli jsem se ptala 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El8
191
28.8.21 23:08

Noooo nějak si říkám, ze na to co jsem zvykla, tak tak bude 😏 Nene nemerim si vůbec nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí