Ovulace 1 den po menstruaci

24
15.8.23 19:52

Ovulace 1 den po MS

Ahoj holky, chci se zeptat.
Dnes ráno jsem dělala OVU test, na kterém byla slabší čárka.
Menstruace tento měsíc proběhla od 8-14teho, minulý měsíc od 4-10teho.
Což znamená, že cyklus je 36 dní.
Ovšem MS není vždy pravidelná. Proto mě zajímá zda je to možné. Děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
15.8.23 19:54

Testovací čárka by měla být minimálně stejně silná, jako kontrolní (na ovu testu). Jinak já mám celý cyklus slabou čárku na ovu testu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
15.8.23 19:56

Na ovulačním testu je druhá čárka téměř celý cyklus. Záleží na její intenzitě viz příbalový leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
15.8.23 20:09

Pokud byla na OT slabá čárka, tak to není pozitivní test, tudíž neznačí ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
15.8.23 20:15

Slabší čárka není pozitivní test. A pozitivní test znamená ovulaci za další den-dva. Při šestatřicetidenním cyklu bych čekala ovulaci po 20. dnu cyklu, ale pokud je nepravidelný, tak i kdykoliv jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.8.23 07:22

@Markéta188 to neni pravda. Ja ma druhou carku viditelnou opravdu jen v obdobi ovulace :) jinak mam test s jednou carkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
20.8.23 07:40
@Kacule55 píše:
@Markéta188 to neni pravda. Ja ma druhou carku viditelnou opravdu jen v obdobi ovulace :) jinak mam test s jednou carkou

A jakou značku OT používáš?
U GS mamatest jsem měla sotva ducha po celý cyklus (ovulace byla) a Livsane má více barviva a viditelnou čárku jsem měla po celou dobu cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.8.23 07:45

@korn123 klasicke testy od Dr. maxe 7 v jednom baleni. A na me tedy funguji bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
20.8.23 09:11

Já řeším něco podobného :lol: ale test byl úplně pozitivní :D
Ms jsem měla 3 dny, už před ms jsem měla 4 dny bt nezvykle nízko a bolel mě vaječník. 3 DC mě bolel hodně při túře, takže jsem si myslela, že je to námahou, ale nedalo mi to a 4 DC zkusila ot a světe div se, byl pozitivní 8o dělala jsem ten den 3 testy (dopoledne silný, odpoledne silnější, večer nejsilnější ) a 5 DC už negativní a jsou negativní doteď, dnes 10 DC :nevim: nějak nevěřím, že by mohla být ovulace takhle brzo :mrgreen: zítra jdu na folikulometrii, tak jsem zvědavá, či se dozvím 🙈 jinak dnes jsem poprvé měřila bt tento cyklus (byli jsme na dovolené, neměřila jsem) a dnes 37 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
21.8.23 14:52

Tak pro doplnění, je možné mít ovulaci hned po ms ;) dnes jsem 11 DC a bylo krásně vidět žluté tělísko a odpovídá to tak tech 5-7 DPO, takže ovulace byla někdy uz 4-6 DC :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí