Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám takový trapný dotaz. Užívám inofolic po vysazeni HA, jelikož se snažíme o míní, ale nějak to neřešíme. Partner začal mít teď problém s erekci. Chci se zeptat zda náhodou nemáte zkušenost s Folandrol pro muže? Zda někomu z vás pomohl s tímto problémem?
![]()
Tady těm pripavkum z lékárny moc neverim. Doporučil bych viagru, kamagru. Existují ve forme gelu, které účinkují už za 10 min a nebo prášky, které účinkují za hodinu. Ale nedaval bych to moc často, aby si na to tělo nezvyklo. V mladi jsem to daval s novou holkou, když jsem se bal ze to z nervozity nepujde.
Teď to dávám s pritelkyni občas tak 1× do měsíce pro spestreni. Sice nemám problém s erekci ale po tomhle je proste brutálně tvrdej a zilnatej a můžeš se vystrikat a jet okamzite dal bez toho aby zmekl a takhle třeba nekolikrat za sebou. Je toho plnej internet kde prodávají, doporučil bych jednu stránku, ale nevím jestli tady mužu dat odkaz.
Nepíšete věk partnera. Pokud je mu víc jak 35, raději ke čtyřicítce, je velice účinná kombinace kotvičník zemní, nejlépe tobolky, protože není moc chutný, 3 x denně jednu 3 týdny a týden vynechat a vrbovku malokvětou nebo vrbku úzkolistou čaj nebo tinkturu, tinktura jde vyrobit i doma, to samé, tři týdny a týden vynechat. Kotvičních vyrovnává hormony a u mužů zvyšuje testosteron a má afrodiziakální účinky na obě pohlaví a u obou vyrovnává hormony, vrbovka či vrbka pak blahodárně působí na prostatu. Blahodárně tato kombinace působila i na muže 60+ s poruchou erekce a zvětšenou prostatou se současným velmi oslabeným prostatickým sekretem. Pokud je mu do 35 let, asi by bylo lépe vyhledat lékařskou pomoc, protože tato kombinace bylin na mladší muže nepůsobí. Jinak účinek bylin by se měl do měsíce dostavit.