Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo tuto zkušenost? S přítelem jsme měli nechráněný sex 4. a 6. a tím ( MS jsem mela od 2.8 do 7.8 ) poslední den MS. Přítel se do mě udělal. Můžu otěhotnět? Ovulaci dle menstruačního kalendáře mám od 10.-16.8 ale kdy přesně ovuluju nikdy spíš nepoznám. Predevcirem, vvera a dnes tj 4-6. den po sexu kdy se do mě přítel udělal mám bolesti v podbrisku jako kdybych to měla dostat. Musím říct že jindy když máme sex a přítel to " hodí " jinambolest nemám a to převážně sexujeme pokaždé tak jak píšu. Děkuji za odpověď
To ti nikdo neřekne. I kdyby jsi ovulaci měla tak jak píšeš, tak šance na otěhotnění je 20%.
Vzdycky je moznost otehotnet, v tonhle terminu je sance spis nizsi, ale i takovy pripady jsou. Ale jestli soulozite tak, jak pises, tak je jen otazka, kdy otehotnis. Vis co se rika, staci kapka a ses tatka. ![]()
Spíš nižší, od toho 10. dne nemáš ovulaci, ale plodné dny, takže spíš neotehotnis, ale je to prostě sázka na to, že ovulace nepřijde dřív. ![]()
No, nějaké ovulační kalendáře jsou spíš loterie než cokoliv k přesnému odhadu. Ale dobrá, pokud správně počítám, tak pokud byl sex 6. den cyklu a předpokládaná ovulace mezi 9. a 15. dnem cyklu, tak ano, šance na otěhotnění rozhodně není nulová. Pokud otěhotnět nechcete, používejte spolehlivé antikoncepční metody (on i po té přerušované souloži otěhotní za rok desetina žen, co se takhle „chrání“).
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo tuto zkušenost? S přítelem jsme měli nechráněný sex 4. a 6. a tím ( MS jsem mela od 2.8 do 7.8 ) poslední den MS. Přítel se do mě udělal. Můžu otěhotnět? Ovulaci dle menstruačního kalendáře mám od 10.-16.8 ale kdy přesně ovuluju nikdy spíš nepoznám. Predevcirem, vvera a dnes tj 4-6. den po sexu kdy se do mě přítel udělal mám bolesti v podbrisku jako kdybych to měla dostat. Musím říct že jindy když máme sex a přítel to " hodí " jinambolest nemám a to převážně sexujeme pokaždé tak jak píšu. Děkuji za odpověď
Jasně, že to je možné, navíc když ani nevíš, kdy máš ovulaci. Já ji mám o něco dřív, než se obvykle uvádí. Jo a z přerušované soulože mám úžasného chlapečka, fakt skvělá metoda
. Takže jestli mimino nechcete, doporučuju se chránit něčím spolehlivějším ![]()
@DandátkoP
No my už máme 4 leteho prcka a pokaždé tak sexujeme a když jsme si řekli že chceme miminko tak se poprvé zadarilo 😀 a co si pamatuji, tak mě v podbrisku bolelo asi 3-4 dny před MS… teď bysme zase chteli, ale neřekli jsme si nepřímo jdeme do toho. Proto mě překvapilo, že se do mě udělal, dalsi dny zase suo s nim ven 😀 tak a proto se ptám
@DresDen píše:
@DandátkoP
No my už máme 4 leteho prcka a pokaždé tak sexujeme a když jsme si řekli že chceme miminko tak se poprvé zadarilo 😀 a co si pamatuji, tak mě v podbrisku bolelo asi 3-4 dny před MS… teď bysme zase chteli, ale neřekli jsme si nepřímo jdeme do toho. Proto mě překvapilo, že se do mě udělal, dalsi dny zase suo s nim ven 😀tak a proto se ptám
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo tuto zkušenost? S přítelem jsme měli nechráněný sex 4. a 6. a tím ( MS jsem mela od 2.8 do 7.8 ) poslední den MS. Přítel se do mě udělal. Můžu otěhotnět? Ovulaci dle menstruačního kalendáře mám od 10.-16.8 ale kdy přesně ovuluju nikdy spíš nepoznám. Predevcirem, vvera a dnes tj 4-6. den po sexu kdy se do mě přítel udělal mám bolesti v podbrisku jako kdybych to měla dostat. Musím říct že jindy když máme sex a přítel to " hodí " jinam
bolest nemám a to převážně sexujeme pokaždé tak jak píšu. Děkuji za odpověď