Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu někdo kdo zkoumá děložní čípek a podle toho pozná ovulaci, menstruaci?Už pár měsíců podle čípku poznám kdy se blíží ovulace a kdy přijde ms. Plus hlen atd.. bazální teplotu teda neměřím.
Ale tenhle cyklus je jiný. Po ms mám čípek pořád vysoko zkrácený a nepřišla zatím ani ovulace, která je každý měsíc stejný denní cyklus.Může to značit anovulacni cyklus?
vím že nemáte křišťálovou kouli, spíš zda jste se s tím nějaká nesetkala. Díky
Není dobré si na čípek sahat často.
to čumím. Do biopsie jsem pořádně ani nevěděla, kde ho mám
A že bych z něj mohla poznat takových věcí, to by mě nenapadlo. ![]()
No mě to dříve též nenapadlo, dřív jsem ani netušila co je to ovulace a že něco takového vůbec je. Po prvním dítěti, jsem teprve začala googlit a číst a zjišťovat jak vůbec ženské tělo funguje
Díky tomu jsem konečně začala chápat, proč bolí prsa, břicho i mimo ms.
Konečně chápu své tělo a nepřijde mi to nijak špatné. Kdybych o čípku, ovulaci atd.. věděla jako náctiletá, ušetřilo by mi to spoustu trápení se svým menst. cyklem. ![]()
Ahoj, je tu někdo kdo zkoumá děložní čípek a podle toho pozná ovulaci, menstruaci?
Už pár měsíců podle čípku poznám kdy se blíží ovulace a kdy přijde ms. Plus hlen atd.. bazální teplotu teda neměřím.
Může to značit anovulacni cyklus?
vím že nemáte křišťálovou kouli, spíš zda jste se s tím nějaká nesetkala. Díky 
Ale tenhle cyklus je jiný. Po ms mám čípek pořád vysoko zkrácený a nepřišla zatím ani ovulace, která je každý měsíc stejný denní cyklus.