Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ovulaci víš jistě?
Mám dceru ze sexu 10.4., ovulace na 100% byla 14.4. ![]()
@Markéta188 děkuji za odpověď
ovulaci úplně jistě nevím, soudím dle bolestí, ale jinak to testované nemám ![]()
Jo, pět dní v pohodě spermie vydrží. Proto je před ovulací plodné období. Pro test bych zašla, teď už bude průkazný.
@Betty141 můžeš zkusit klidně těhotenský test. Už by měl něco ukázat.
Otěhotnění 4-5 dní před ovulací není vůbec vzácné.
@Betty141 Ahoj, budu ráda, když dáš vědět, jak test dopadl, tohle mě zajímá.
Ja takto otehotnela
jeden mesic jsem mela ovulaci jinak a uz je z toho miminko na ceste… jak to u tebe dopadlo? ![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že před koupí testu jsem to stihla dostat ![]()
Moc vám všem děkuji a mějte se krásně ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat. Dneska jsem 31. den cyklus. Obvykle mívám 27-29denní cykly, výjimečně mám přes 30 dní (ale i to se mi již stalo, naposledy vloni).
S partnerem jsme měli nechráněný styk asi 4-5 dní před ovulací (dnes jsem asi 14. den po ovulaci?), v tu dobu by nám miminko nevadilo, ale během té krátké doby se mi stalo několik nešťastných událostí (úmrtí v rodině a jiné neštěstí), že v tuto dobu bych si to ani neužila, a tak jsme se to rozhodli odložit.
Asi den po ovulaci jsem byla na gynekologii, kde mi doktor řekl, že mám vysokou sliznici a bylo vidět žluté tělísko.
Právě dnes jsem zjistila, že vlastně (ne)meškám. Před ms mám vždy klasické bolesti, jenže nyní ne, za to mě neskutečně bolí bradavky (na dotek, nikoliv třeba v podprsence).
Vím, že je možné všechno, ale i tak bych se ráda poradila nejdříve s vámi, zda je to vůbec možné otěhotnět ze sexu, který byl takovou dobu před ovulací. Či zda se to tu někomu z vás stalo.
Nejsem úplně v rozpoložení, že bych běhala po městě a sháněla testy, pokud by nebyla šance.
A omlouvám se všem, kterým přijde má otázka nevhodná, zbytečná atd.
Hezký večer všem, B.