Jak u sebe poznáte ovulaci? Měření BT a bolest bradavek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
24.9.07 15:24

z tech vsemoznych zkratek co tu ctu se mi mota hlava a skoro nevim o cem je rec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
19.7.14 11:17

Zkusím obnovit diskuzi..
Máte to některá tak, že z jednoho vaječníku cítíte ovulaci a z druhého ne?

Já mám při tom pravém bolest že nemůžu chodit.. z levého o tom ani nevím, může to být, že levý vůbec nefunguje? /cykly jsou pravidelné/
Poznám to jinak, než profouknutím vaječníků apod.?

BT jsem měřila 3M a vypadalo to, že ovulace probíhá z obou, ovulační testy mi nikdy nefungovaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.11.14 10:40

Ahoj holky, dnes ráno mi začal bíloprůhledný hlen je možný, že je to ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.16 18:57

Ahoj holky, je možné mít ovulaci 4. DC?

• Citovat
  • Upravit
92
24.8.16 10:23

Dobrý den, chci se zeptat, jestlize jsem mela pozitivni ovulacni test 22.8 odpoledne a sex jsem mela 21.dopo a 23. vecer je to dostacující na uchycení? a jeste se chci zeptat kolik dni po oplodneni ste zacali mit priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.8.16 10:36

@Penny91 Těžko říct. Teoreticky by to na oplodnění mohlo stačit ;) Na uchycení to bohužel dostačující není, někdy se oplodněné vajíčko neuchytí nebo se uchytí špatně a odejde s menstruací. Záleží na mnoha věcech nemluvě o tom, jaká hrozná dálka to pro ty spermie je. Já příznaky neměla žádné, cítila jsem se běžně jako před ms a když už jsem to očekávala každým dnem, překvapila mě extrémně zvýšená citlivost prsů. Zkusila jsem test a bylo to tam :D Nemá cenu testovat dřív jak v termínu ms. Držím palce, ať se zadaří!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.8.16 10:50

@Petule030 tak snad sanci mam ze to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.8.16 10:55

@Penny91 Šance je vždycky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.16 18:13

Prosim vas, je mozne mit ovulaci uz sedm dni po konci menstruace? Tj konec mns a po ni sedmy den ' cistoty' plodny den? Bez priznaku, bez niceho. Vim to dle testu…dve carky byly zretelne a podle meho ' vyzkumu' vydrzi zretelne tak 24 hodin, do 48 hodin tam jeste slaba carka videt je a pak uz zase zbytek mesice ne… vytoky a ruzne hleny deloz. Hrdla ovsem mivam dost nepravidelne a treba i daleko jindy nez mam ovulaci. Pritom by se to melo poznavat i podle nich, ne? Vytoky, teceno podle womanlog ' plodny hlen' mam ted, ale pritom uz davno plodne dny nemam…ta ovulace se obevuje na testech pravidelne ten sedmy osmy den po konecnem dni mns…

• Citovat
  • Upravit
3383
19.10.16 19:04

Jo je to určitě možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4655
19.10.16 23:45

@LLenule111 a pokud mi tedy ovulacni test ukaze dve carky, je to dozajista ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.10.16 09:16

@Niemeyer Ne, dozajista to ovulace nemusí být. To by chtělo zjistit přes ultrazvuk, jestli k ní opravdu došlo… A když řešíš plodný hlen, zaměřuješ se i na polohu a velikost čípku? Různý hlen může být celý cyklus všelijaký, spíš bych se zaměřila na tu polohu, jestli je otevřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí