Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
z tech vsemoznych zkratek co tu ctu se mi mota hlava a skoro nevim o cem je rec ![]()
Zkusím obnovit diskuzi..
Máte to některá tak, že z jednoho vaječníku cítíte ovulaci a z druhého ne?
Já mám při tom pravém bolest že nemůžu chodit.. z levého o tom ani nevím, může to být, že levý vůbec nefunguje? /cykly jsou pravidelné/
Poznám to jinak, než profouknutím vaječníků apod.?
BT jsem měřila 3M a vypadalo to, že ovulace probíhá z obou, ovulační testy mi nikdy nefungovaly..
Ahoj holky, dnes ráno mi začal bíloprůhledný hlen je možný, že je to ovulace?
Dobrý den, chci se zeptat, jestlize jsem mela pozitivni ovulacni test 22.8 odpoledne a sex jsem mela 21.dopo a 23. vecer je to dostacující na uchycení? a jeste se chci zeptat kolik dni po oplodneni ste zacali mit priznaky?
@Penny91 Těžko říct. Teoreticky by to na oplodnění mohlo stačit
Na uchycení to bohužel dostačující není, někdy se oplodněné vajíčko neuchytí nebo se uchytí špatně a odejde s menstruací. Záleží na mnoha věcech nemluvě o tom, jaká hrozná dálka to pro ty spermie je. Já příznaky neměla žádné, cítila jsem se běžně jako před ms a když už jsem to očekávala každým dnem, překvapila mě extrémně zvýšená citlivost prsů. Zkusila jsem test a bylo to tam
Nemá cenu testovat dřív jak v termínu ms. Držím palce, ať se zadaří!!! ![]()
Prosim vas, je mozne mit ovulaci uz sedm dni po konci menstruace? Tj konec mns a po ni sedmy den ' cistoty' plodny den? Bez priznaku, bez niceho. Vim to dle testu…dve carky byly zretelne a podle meho ' vyzkumu' vydrzi zretelne tak 24 hodin, do 48 hodin tam jeste slaba carka videt je a pak uz zase zbytek mesice ne… vytoky a ruzne hleny deloz. Hrdla ovsem mivam dost nepravidelne a treba i daleko jindy nez mam ovulaci. Pritom by se to melo poznavat i podle nich, ne? Vytoky, teceno podle womanlog ' plodny hlen' mam ted, ale pritom uz davno plodne dny nemam…ta ovulace se obevuje na testech pravidelne ten sedmy osmy den po konecnem dni mns…
@LLenule111 a pokud mi tedy ovulacni test ukaze dve carky, je to dozajista ovulace?
@Niemeyer Ne, dozajista to ovulace nemusí být. To by chtělo zjistit přes ultrazvuk, jestli k ní opravdu došlo… A když řešíš plodný hlen, zaměřuješ se i na polohu a velikost čípku? Různý hlen může být celý cyklus všelijaký, spíš bych se zaměřila na tu polohu, jestli je otevřený.