Ovulace 17_18DC

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
10.2.15 11:08

Ovulace 17_18DC

Ahoj dámy, prosim je tady nekdo kdo ma ovulaci az tak 17_18DC a cyklus dlouhy okolo 24 25 dni? Podařilo se vam některé otehotnet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
10.2.15 11:19

@Weroonka
Já mám občas ovulaci takto dlouho, ale prodlouží se mi tím i cyklus, cca na 32 dní. Jestli to máš takto pravidelně, zřejmě bude někde problém. Konzultovala jsi to s doktorem? A ovulaci sleduješ jak? Testy nebo teplotou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.2.15 11:26

@anairda testovala jsem tenhle mesic poprve pozitivni byl 15DC takze ovulka za den dva od toho 15DC jsem mela aspoň tak jednou za den spineni do dnes a boli v podbrisku a za 6dni to mam dostat.od minuleho pondeli me boli podbřišek snad porad i v krizi. U doktora jsen byla pred dvema mesici a to jsem tam byla zrovna dva dny pred ovulaci rikal. Pry jsem zdrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.2.15 11:27

@anairda jo a testikama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
10.2.15 11:44

@Weroonka Ovulace nastane za 12-48 hodin po pozitivním výsledku ovulačního testu, třeba u tebe není až za 48hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.2.15 11:47

@luciekal myslíš jako, ze by mohla byt hned druhy den po pozitivnim ju? Ale to bych nespinila jeste v nedeli rano i pondeli nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
10.2.15 11:49

@Weroonka Tak to nevím já měla před několika lety asi dvakrát špinění 14 den cyklu. Jinak špinění jako známku ovulace nemám ani na sobě ovulaci nepozoruji.
Ale myslím, že může být dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.2.15 11:49

@Weroonka je mozne ze se ti jenom tento mesic ovulka posunula, obvykle ji treba mivas drive, me se to take stalo, mivala jsem ji pravidelne 14 dc ale jeden cyklus byla az 23 dc, dalsi cyklus 18dc a posledni 2 cykly 16 dc, Doba od začátku ms do ovulky se muze obcas zmenit ale doba od ovulace do ms se nemeni, nazyva se lutaelni fazi a bývá v rozmezi od 10 do 16dnu, takze pokud mas cykly 24 dni tak máš treba normalne ovulku 12 dc a tim padem 12 dni dlouhou lutealni fazi, tsto faze je u zeny vetsinou cely zivot stejna tak uvidis, pokud se ti prodlouzi cyklus bude to v poradku pokud prijde ms jako obvykle 25 dc tak jdi k doktorovi lf je moc kratka a mimco by nemělo cas se zavrtat doufam ze jsrm to napsala aspon trochu srozumitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.2.15 11:53

@holka123 jojo napsala a chapu to..dekuji
Nebo je mozne, ze jsem ji mela dřív a ted se mohlo zahnizdovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.2.15 11:58

@Weroonka No i to je mozny, ovulacni testy ukazuji někomu těhotenství dříve nez tt, ale asi by ovulacni test byl pozitivni stale, zkus treba i merit bazální teplotu, ja to kombinovala s ovu testama abych vedela kdy presne po pozitivnim ovu testu nastane ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.2.15 12:06

@holka123 kdo vi co se ve me deje hrozny..on ten testik nebyl pozitivni uplne ale byl silnejsi nez ty ostatní, tak jsem vydedukovala, ze je poz a pak byl i plodny hlen prave..i jedna slecna mi to potvrdila, ze to tak tak mela.. Davam foto testovala jsem od 7DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.2.15 12:11

@Weroonka
A který se ti zdá pozitivní? Já bych řekla, že ani jeden. :nevim:
Jinak ta ovulace může být skutečně už i večer, v den pozitivního testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.2.15 12:19

@anairda ten ctvrty od zdola.. Pak uz byly slabe..mohla jsem ji i testovat brzo poz by byl třeba večer..netusim ohledne toho hlenu si myslím, ze byla ovulace po tom testiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.2.15 12:24

@Weroonka taky bych rekla ze 4 od spoda vypada nejsilneji, mohla si vrchol propasnout pokud testujes jednou denne, ja obvykle kdyz mi sili testik testuju dopoledne odpoledne i vecer, nekdo ma vrchol treba jen par hldin a lehce se to prosvihne, nebo predminuly cyklus jsem super pozitivni testik 2 dny ovulka dle bt proběhla den treti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.2.15 12:30

@holka123 prave, ze jednou denne testuju v ten ctvrtek jsem testovala ve 13h a pak az druhy den taky nak v tech 13h. To vis to bych se snad zadluzila testovat kazdy den trikrat denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí