Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ja spinila, kdyz se uhnizdovalo mimino. myslela jsem ze je to slaba menses. nemela jsem problemy jako ty, takze neporadim…jen popreju at to dopadne ![]()
Ja obcas tohle mivam taky a max do 2 dnu mi dorazi ms. Ale neprosla jsem tim, co ty, tak par dni pockej a kdyztak udelej test ![]()
Děkuju mě právě špiněním vubec takže to neznám a když mi skončila předtím MS 14.1. Tak sme se pak snažili ob den..
Dobrý večer děvčátka chtěla bych Vás poprosit o názor nebo zkušenosti.. Vemu to popořadě celý listopad a prosinec jsem měla nepravidelnou MS 15 dní v kuse pak 5 dní klid a pak zase sice slabě ale měla.. Jelikož se s přítelem snažíme o mimi už 2 roky doktorka mě poslala ted v lednu 5.1. na laparoskopii a hysteroskopii odstranili mi cysty na vaječníkách a doktor řekl diagnozu PCOS řekl mi že ted bych měla mít pravidelný cykly jako hodinky dostala jsem to tři dny po laparce 8.1. a měla to krásných 7 dní sice ze začátku hodně silný ale krátce.. Doktorka mi řekla 15.1. na vyndání stehů mužete se snažit.. Dnes bych to měla správně dostat jenže v noci jsem vzbudila a měla na toaletáku trochu krve světle červený na kalhotkách nic a dnes přes den na kalhotkách vubec nic ale když se utřu na toaletáku trochu světlé krve a takové malé kousky nebo malinko hnědé špinění břicho mě občas zabolí ale ne moc.. Máte někdo stejnou nebo podobnou zkušenost stalo se mi to poprvé tak proto se ptám..Vím že nejste doktoři ale jen mi šlo o Váš názor jestli jste to některá taky zažila když se mi to nerozjede nebo ustane zkusím test.. Děkuji Vám všem za rady…