Spinění poraďte prosím

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
8.2.15 08:41

Spineni poradte prosim

Ahojky holky, chtela bych se zeptat jsem dneska 18DC a od 7DC jsem si delala ovu testiky pozitivní nebyl zadny ale od 11DC par dni me bolelo v podbrisku a v krizi. 15 DC jsem slabe spinila ale jednou za den pak nic, pak zas 17 DC tedy vcera s doprovodem pichani a boleni v podbrisku na leve strane a dnes rano opet bylo to takove tekute a nahnedle a boli v podbrisku. Cyklus mam dlouhy 24 25 dni ovu probehnout mela a podle boleni urcite ale nechapu proc testik nebyl zadny pozitivni, delam si je tenhle mesic poprve. Jinak beru druhy mesic listovku a prvni piju kontryhel. Nevite co by to mohlo byt? Kdyby byla ovulka driv, ze by zahnizdovani nebo ovulka, i kdyz nebyl pozitivni testik? Prikladam testiky, včerejší je ten vrchni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
97
8.2.15 08:54

@JayLee prave ze tenhle měsíc ten hlen nak nepoznam vždycky jo ale tenhle je to nake divne..po Ms jsem mela ten hrudkovity pak sucho a ted s tim obcasnym spinenim vic dnes byl trochu tekutejsi nahnedli a citim mokro ale na toaletaku je to jako krem, tak ja uz se v tom nevyznam. Podle vypoctu Ms ovu probehnout mela minuly tyden, kdyz mam tak krátký cyklus. Asi pred dvema měsíci jsem byla na gynde a rekl, ze 15DC ma byt ovulka, takze ja ji mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.2.15 08:57

Jinak pred tim tydnem i pritel rikal, ze to ze me citi vis pri sexu, takze jsem ji asi tedy mela a pritom testik neukazal nic. Teda doufám ted sexik neni mozny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.2.15 08:58

@JayLee jasne nu, ja uz nevim co dal delat snažíme se 9mesicu a furt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.2.15 09:23

@JayLee to teda..pritel byl pred peti lety a mel to v poradku ja zatim ne als casem urcite by jsme sli at mame jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.2.15 09:38

@JayLee prave dlouho.. Dekuji snad se zadari brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie