Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky
založila jsem toto tema pro únorové snazilky
at uz čekáte na ovulku, nebo na den az konecne budete moc testovat
!! Najdou se tu nějaké baby
?
@bambule23 @Twettty ahojky holky
jsem taková kecalka a s někým bych se rada dělila o ty nervy pred testováním a tak ![]()
@Lucinecka8 tak ja mam tyden do MS ale myslim ze tenhle mesic ani testovat nebudu, tak jsem hlidala ovulku az mrcha podle meho ani nebyla.. ![]()
Jak jsi na tom ty?
@bambule23 jee jak to ze nebyla vubec ovulka?
dělala jsi ovulacni testy nebo měřila BT? Ja mela hezkou ovulaci vcera
zadelali jsme 3 dny predtim, vcera dokonce dvakrát a asi to pojistime jeste dneska
tak uvidime jak jsme byli šikovní ![]()
Já od včera testuju, pač čekám po neděli ovulku, tak uvidíme jestli se zadaří ![]()
@Twettty a uz je tam alespoň nejaky náznak druhé čárky
? Ja treba mela uz 4 dny pred ovulkou dve čárky ![]()
@Lucinecka8 ještě ne, i se mi zdálo že byla mín vidět jak včera, tak jsem se lekla, ale to snad nic není…ms mi skončila včera takže ovulka musí být, dnes jsem zaznamenala víc hlenu takže to je snad na dobré cestě ![]()
@Lucinecka8 tak to by mohlo vyjit, kdyz to takhle jistite.. No ja si chtela tenhle mesic odpocinout od mereni, ze to zkusim jen s testy, no a tyden jsem lovila jen duchy, tak jsem k tomu zacala i merit, ale ani podle teplot se mi to na ovu nezda..jeste jsem si kuli tomu brala dovolenou v praci, abychom se mohli s pritelem poctive snazit, protoze se ted kuli praci moc nevidame..a ono tohle..
nenastvalo by vás to holky?
Tak já se k vám holky přidám
zítra bych měla být na vrcholu své plodnosti
tak jsem na to zvědavá. Ale neměřím ani netestuju. Ale jsem zvědavá jak se nám to povede ![]()