Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky chtela bych sebjen zeptat tech kdo ma s testikama zkusenosti jestli je některý z techo ppzitivni? Mam cyklus dlouhy 24 25 dni testovala jsem od 7DC ten spodni je dnesni. Od 10DC mi bolel podbrisek a v krizi 3dny vcera uz dobry ale dnes me boli opet ale jinak než předtím a na testiku carka o trochu silnějsi, ja uz se v tom nevyznam ovulace by uz probehnout mela ale podle testiku nebyla..poraďte prosim
@Weroonka Já bych řekla že žádný není pozitivní, že u ovu testu musíš mít tu testovací stejně silnou jako kontrolní, ale nejsem odborník.
@AndilekOli ja prave taky nejsem odborník, tak se v tom nevyznam ale podle bolesti uz mela byt
@Weroonka Mně to spíš přijde, že teprve nastane, ono to nejvíc bolí před prasknutím folikulu, ale já jsem jen teoretik, já je nikdy nepotřebovala ![]()
@AndilekOli tak uvidim ještě mam tri testiky jen mi to nejdd do hlavy jelikoz mam kratky cyklus uz mela probehnout
@Weroonka Uvidíš, snad ti to klapne. Mně se tedy vždy nejvíc vyplatilo milovat se denně a nemyslet na to jestli mám nebo nemám ovulaci ![]()
@AndilekOli snad jo..my se snažíme uz 8mesicu a porad nic beru druhy mesic listovku a ted prvni piju kontryhel a poprve zkousim ty testiky proto se ptam
Pozitivni neni ani jeden, ale to neznamena, ze ovulace neprobehla…s testy jsou pokud vim docela ruzne zkusenosti, spolehlivejsi je mereni bazalni teploty, pokud mas moznost (nedelas na smeny nebo nevstavas x-krat pres noc k jiz existujicimu ditku atd)
@beruska9 taky si myslím, ze mohla probehnout.. Teplotu nemerim merila jsem ji driv ale taky jsem v tom plavala nepoznala jsen ji.. Vetsinou podle vytoku ale tenhle mesic to mam nake zmatene čirý ten plodny jsem mela ani ne pul dne a pak uz sucho k tomu ty bolesti a dnes opet, tak ja uz nevim..
@Weroonka Podle mě ovu teprve přijde… Já měla takovýhle ovu testy a pozitivní je až ten 17DC ![]()
@Weroonka píše:
@beruska9 taky si myslím, ze mohla probehnout.. Teplotu nemerim merila jsem ji driv ale taky jsem v tom plavala nepoznala jsen ji.. Vetsinou podle vytoku ale tenhle mesic to mam nake zmatene čirý ten plodny jsem mela ani ne pul dne a pak uz sucho k tomu ty bolesti a dnes opet, tak ja uz nevim..
Ja jsem mela na telefonu aplikaci Fertility Friend, tam jsem kazdy den napsala teplotu a vyplivlo mi to graf. Samozrejme, nevyhoda BT je ze ovulaci nepredpovida, ale pouze zpetne urci…
Jak říkaj holky, ta první čárka má být stejně silná, nebo dokonce silnější než kontrolní, takže to vypadá, alespoň dle testů, že ještě neproběhla…já taky měřím už od 14DC a pořád jen slabý čárky…tak taky čekám a to dnes jsem 19 DC…
@anitram999 je to hrozný cekat jen na nakou carku vid..ja vcera malinko spinila teda ve vytoku trocha krve, tak ja uz nevim kdyby ovulace uz probehla, tak je jeste brzo na zahnizdovani ze?
@Weroonka já v prosinci měla 21 DC trochu špinění, tak jsem si říkala, že se třeba taky uhnízďuje, ale pak prd…další týden jsem měla lehce narůžovělý výtok s takovýma jako by vevnitř vlásečnicama krve a to po sexu…docela mě to překvapilo…ale nakonec stejně mrcha prišla…je to fakt hrozný…člověk doufá, věří…kdykoliv mě pak píchne, tak si říkám, třeba se tam něco už děje…taky ještě budu testovat asi do půlky příštího týdne a pak na to prdím a zas až další měsíc…no pokud by někdy při tom prvním, druhým testíku byla tak možná, že i jo už…je to hrozný, kolikrát se bojím mít i sex, když si myslím, že byla aby mělo vajíčko klid
a nic ho nerušilo
jsem blázen ![]()