Moje ovulační testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
6.2.15 08:44

@anitram999 ja si to kolikrát taky myslela a ono porad nic hjuza a to uz se snažíme 8mesicu anti uz neberu skoro dva roky..ja uz mam ted taky jen tri testiky a pak uz budu pokracovat az dalsi měsíc pokud se nezadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
6.2.15 08:47

@Weroonka u nás je to složitější, přítel byl v listopadu na spermiogramu a zjistili jsme problém u něj, 7 mil a snížená pohyblivost…a já dle hormonál. profilu v lednu vše v normě, jen lutz. hormon lehce zvýšený, což by naznačovalo malý náběh na PCO…takže u nás to je komplikovanější…nás nejspíš čeká na jaře IUI nebo dle kontrolního spermiogramu v březnu dokonce IVF :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.2.15 08:53

@anitram999 tak to me mrzi snad se to povede prirozene..mela jsdm kamaradku ti meli stejny problem nemohli otehotnet pripraprovali se na umele ale jak s i do sebe pichala ty hormony nakonec se jim to podarilo a na umele uz jit nemuseli.. My jsme oba zdraví a stejne s tim mame problemy ja uz nevim jak tomu pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
6.2.15 09:03

@Weroonka mi povídej, já už zkusila vše možné snad i nemožné, já beru gynex, brala jsem i king kong (přípravky od firmy ENERGY), pak beru vitamin E a kys. listovou, piju čaj z kontryele, přítel bere fertilan, zakazaný horky vany má a pije kotvičník…takže asi tak..teď jsem nám pořídila gel na podporu početí, samozřejmě gymnastika v posteli, co Ti budu povídat…ted si chci koupit nosifol :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.2.15 09:22
@Weroonka píše:
@beruska9 a jak dlouhy cyklus mas?

Ted snad minimalne 9 mesicu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale mela jsem tech 30-31 dni, ovu kolem 16. dne…i kdyz zrovna v mesic, kdy jsem otehotnela, mi to ukazalo den 13… Povedlo se po 10 mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.2.15 11:26

Tak snad se nam to nakonec vssm podaří je to trapeni ze..dělala jsem si dalsi testik a mam to takhle..dnesni uz je zas slabsi nez vcera ta mi přijde nejsilnejsi cetla jsem, ze nekomu muze i takova carka ukazat ovulaci kazda ma jinou hladinu toho LH ale nevim no..neverim, ze uz mi to ukáže dálnice, kdyz uz mam dnes 16Dc..foto je obracene posledni testik ten uplne svrchni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
6.2.15 11:31

@Weroonka to mi povídej, denně ty testy teď a žádná sláva…jsme na tom stejně…já dneska 19 DC, a nejvíc se mi zdálo to 14 DC, a pak už sláblo, ale zase mám delší cykly, tak si říkám, že spíš ještě dorazí…no uvidím, možná příští měsíc začnu těstovat dřív :? přeju ať se brzy zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.2.15 12:48

@anitram999 je to k zblazneni..taky přeji at se brzo zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
6.2.15 13:07

@Weroonka to tedy je…mám chuť rezignovat a nechat tomu volnej průběh :-) :oops: ale to mít ho, vždycky převáží a dál se snažím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.2.15 13:11

@anitram999 ja prave taky snazim ss na to nemyslet ale to nejde porad se snazim hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí