Ovulace

3182
7.6.10 12:54

ovulace

Ahoj zdravim vsechny chtela bych se zeptat,koupila jsem si ovulacni test LH28 a zkusila ho c mi ukazalo carku a t takovou slabsi co znamena nemam s ti zkusenosti prosim poradte mi:-(dekuji vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
375
7.6.10 12:57

Ahoj Barco, ovulacni testy funguji trochu jinak nez tehotenske. Za pozitivni test se povazuje to, kdyz je druha carka stejne silna nebo silnejsi nez ta kontrolni. Pokud je slabsi, tak je negativni. Takze zkousej testovat kazdy den (nekdo rika kazde dva dny, dokud carka nebude silna. Doporucuje se testovat odpoledne a omezit trochu tekutiny, aby se ti nenaredila moc. Pri pozitivni ovu testu by mela ovulace probehnout do 24 hodin (nekdo rika i do 48 hodin). Tak hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
7.6.10 12:58

Většinou u těch testů bývá návod, tady nebyl??? Jestli je jedna sytá a druhá slabší, tak to znamená, že je jště brzy, ale ovulace se blíží, ale obecně jej lze považovat za negativní. Pozitivní je v případě, že jsou obě //stejně silné, nebo ta testovací silnější jak kontrolní, ale to je právě v tom návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
7.6.10 13:06

tak navod tady je ale nikde nepisou co znamena ze je ta jedna slabsi nebo ja jsem tak blba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
7.6.10 13:06

:-D dekuji za radu nejak se s tim poperu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.6.10 13:10

Barco, chce to i trochu praxi. :-D Ze zacatku mi prislo, ze ta carka je porad stejne silna, ale nebyla :mrgreen: Ja tento mesic treba delala asi 20 testu, nez se mi ukazal 100% pozitivni test. Asi mam opozdenou ovulku tento mesic…Takze se priprav na to, ze to leze trochu do penez.. Jdou ale objednat i ovu testy z Ameriky, kde je maji vyrazne levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.6.10 13:12

barca, baby Ti dobre pisali, este par rad, ako neovplyvnit vysledok.

• testovat by si mala medzi desiatou rano a osmou vecer, nikdy nie z prveho ranneho mocu. najlepsie je okolo obeda, kedy je hladina LH najvyssia.
  • pred testom by si nemala nic jest ani pit aspon dve hodiny.
  • vysledok by sa mal odcitavat cca 10 - 15 minut po namoceni.
  • v pripade, ze je test pozitivny, ovulacia nastava o 12-48 hodin
  • pokial mas pozitivne testy viacero dni za sebou, tak ovulacia nastava 12-48 hodin po poslednom pozitivnom ovu teste
  • odporuca sa, pokial je to mozne, testovat kazdy den v priblizne rovnaku hodinu.
  • intenzita testovacej ciarky moze klesat a stupat, ale pozitivny je skutocne len vtedy ak je testovacia tmavsia alebo rovnaka ako druha.

no, to je asi vsetko, co ma v tejto chvili napada.
este mozno, ze na jeden cyklus budes potrebovat ovu testov viac, takze by som Ti odporucala ich kupovat cez ebay, kde sto kusov stoji okolo 5OO ceskych korun :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
7.6.10 13:21

:-) dekuji moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.6.10 13:52

Barco, posilam na ukazku test,ktery ja povazuji za pozitivni test :-) Je to z dneska - tudiz 26DC.

Soldi, myslis, ze je to opravdu pozitivni? Pokud ano, tak doufam, ze se pripadna menstruace take opozdi, aby byla dostatecne dlouha lutealni faze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.6.10 14:32

sisi, ano, je krasne pozitivny.
a neboj, lutealna faza je spravidla rovnako dlha bez ohladu na to, kedy je ovulacia :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.6.10 14:59

Tak super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
7.6.10 15:05
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.6.10 19:30

kdo mi poradi bazalni teplotou

:zed: :zed: :zed: :zed: slišela jsem že ovulace . na teploměru je vysoka teplota a druha pani mi tvrdi že je ovulace tak na teploměru je moc nízka jak to je odepiš tew mi k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.12 22:36

Ovulační test

Poradíte mi prosím? Včera v poledne jsem si dělala ovulační test. Byl pozitivní. Bohužel se partner dostavil domů později a já už spala. Takže jsme se snažili až dnes večer. Nebylo již pozdě? Dnes v poledne byla na ovulačním testu jen již slabá čárka. Díky

• Citovat
  • Upravit
2383
25.9.12 07:17
@Anonymní píše:
Poradíte mi prosím? Včera v poledne jsem si dělala ovulační test. Byl pozitivní. Bohužel se partner dostavil domů později a já už spala. Takže jsme se snažili až dnes večer. Nebylo již pozdě? Dnes v poledne byla na ovulačním testu jen již slabá čárka. Díky

Ahoj, tady je to celkem dobřé popsáno. http://www.plodne-dny-vypocet.cz/

Jak po ovulaci - kdy plodné dny končí

Po ovulaci je vajíčko schopno oplození 24 hodin až maximálně 72 hodin.
Plodné dny při pravidelném menstruačním cyklu začínají 2-3 dny před ovulací a končí 1 den po ovulaci.
Ovulace = velmi plodné období, ještě 2-3 dny po ovulaci je vajíčko schopno oplodnění.
Neplodné dny začínají 9 dní před menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí