Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky..chtěla bych poradit jak mám otěhotnět?už se o to snažíme strašně dlouho a pořád nic:( mám strach,že třeba nemůžu mít děti:(..jak to gynekolog pozná,že nemůžu mít děti?A může mi zjistit kdy mám plodné dny?A prosím kdy zjistí kdy jsem těhotná,abych tam třeba nechodila pořád jak nenormální?Jinak test mi někdy ukáže || čárky,někdy jen |..:( a když ukáže || tak stejně nic..:(..už nevím jak na to..:( děkuji za vaše názory a odpovědi..
Provokace?
Tak nevim, kdyz umis najit tyhle stranky, asi umis cist, tak ze by sis nedokazala najit nic o oplodneni a plodnych dnech?
A styk uz mas nastudovany?
Nebudte zly holky. Ja ti kiki neporadim, ja otehntnela hned. Snad se najde nekdo kdo poradi nebo najdi nejake starsi diskuze tady u snazilek
Kiki, co podle tebe znamena dlouhe snazeni?
Pokud mas na testu // a pak stejne prijde ms, a je to opakovane, tak bych si vyzadala podrobne vysetreni, krev, aby se zjistilo, zda mas spatne testy nebo je v krvi hcg opravdu pozitivni, utz, zda v deloze a na vajecnicich neni nejaka zaludna cysta.
Pro podezirave, stale pro me plati presumpce neviny, dokud se nedokaze, ze je toto provokace, nepovazuji to za zert, ale dotaz nekoho, kdo je ze situace nestastny a nevi, jak to resit
Ja nevim, ale je to prvni dotaz a tak naivni, ze mi to neprijde normalni…
Mne prijde normalni, ze clovek chvili cte, nez se poprve zepta…ale pokud by cetla alespon chvili, urcite by nasla odpoved aspon na cast svych otazek… tak asi jsem podezrivava…
mroe, dokud jsem nechtěla otěhotnět, tak jsem se nezajímala o nějaké plodné dny atd. Naštěstí jsem měla kamarádky, které mi to řekly. Jsou ale lidi (zrovna moje příbuzná), kteří se o tom prostě bavit nechtějí, tak to řeší na webu. A osobně mě vůbec nebaví někde něco hledat a studovat, jednodušší je se zeptat.. Na jízlivost je vždycky čas..
Kiki, zaručená rada asi není.. Samozřejmě po nějaké době je dobré zajít k doktorovi, který udělá vyšetření Tobě i partnerovi.. Držím palce.
Asi to ma kazdy jinak, ale me prijde logicke, ze kdyz se chci neco dozvedet, zadam dotaz do vyhledavace… je to jednodussi nez zadat cizi zenske o rady, ktere si bez problemu najdu sama jinde…no ale asi ne, no…stejne ji to nikdo nevysvetli dostacujicim zpusobem nebo ji odkaze jinam… nebo se pletu?
jinak rada, ze ma zajit k dr, nebo si koupit test, uz mi snad po zkusenostech s predchozimi diskusemi prijde fakt ujeta…ale bohuzel jedina pouzitelna…jeste bych snad pridala… neco si o tom precti…
Příspěvek upraven 01.06.10 v 22:43
Já si myslím, že pokud se snaží už strašně dlouho, tak by bylo načase si o tom promluvit se svým gynekologem, který vysvětlí, co jsou plodné a nepldné dny, jak měřit BT, co jíst a podobně.
mroe píše:
Provokace?
Tak nevim, kdyz umis najit tyhle stranky, asi umis cist, tak ze by sis nedokazala najit nic o oplodneni a plodnych dnech?A styk uz mas nastudovany?
at je to jak chce, každý sem může vložit dotaz dle svého uvážení a v poslední době se tady docela dost rozmáhá rozebírání dotazů ohledně toho jak moc je důvěryhodný než na samotnou odpověd, at je dotaz jakkoliv hloupý nemusela jsi zakladatelku takhle sestřelit, třeba se tím trápí a narazila na tenhle web s tím že se zeptá na zkušenosti od jiných, příště radši nereaguj pani chytlolínko a jdi rozdávat moudra někam kde je od tebe potřebují… ![]()
Ja bych spis rekla, ze se rozmaha kladeni dotazu lidmi, kteri zadnou radu nepotrebuji a spis se bavi reakcemi…mne to irituje… nebudu ze se be delat duveriveho blbce…
Ten kdo dokaze zalozit diskusi, si jiste dokaze najit ve vyhledavaci, kdy si udelat test nebo jak spocitat plodne dny… Vzhledem k tomu ze se zakladatelka neozvala, uvedla minimum udaju a k vzhledem k formulaci dotazu, neverim, ze je to jinak…
Minimálně je zvláštní, že se tu zakladatelka už neobjevila
Zase takovou čočku přece nedostala.. ![]()
Mroe, mám stejné pocity, jako ty. Ale asi je nejlepší, řídit se radou admina: Pokud ti připadá diskusní téma provokativní, nahlásit adminovi a jinak nereagovat ![]()
Nepodezrivavym… opravdu si myslite, ze nekdo s nickem kikinecka pusinka se snazi dlouho otehotnet? Takovy nick snad jen jako vtip, coz teda ani nahodou nejde dohromady s charakterem a formulaci dotazu…
tak kde je ta pusinka, aby pridala par detailu… co holky, dobre se bavite?
Proboha ale proč ???????Jestli to tedy byla sranda,tak pánejo kam ten náš svět utíká!!!!!
Vždyt je tady tolik maminek,které mají problémy a potřebují opravdu poradit!!!!Tak proč sem lezou takové.....
A jestli to sranda nebyla a bylo to upřimné,tak proč by né,takový dotaz????Ozvi se ještě???