Poradťe jak otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
2.6.10 13:55
mroe píše:
Nepodezrivavym… opravdu si myslite, ze nekdo s nickem kikinecka pusinka se snazi dlouho otehotnet? Takovy nick snad jen jako vtip, coz teda ani nahodou nejde dohromady s charakterem a formulaci dotazu…tak kde je ta pusinka, aby pridala par detailu… co holky, dobre se bavite?

Asi bych si mela jit zmenit nick :roll: Na neco vazneho a dospeleho. Chjo. Co navrhujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
2.6.10 15:15
čičinka píše:
mroe píše:
Nepodezrivavym… opravdu si myslite, ze nekdo s nickem kikinecka pusinka se snazi dlouho otehotnet? Takovy nick snad jen jako vtip, coz teda ani nahodou nejde dohromady s charakterem a formulaci dotazu…tak kde je ta pusinka, aby pridala par detailu… co holky, dobre se bavite?
Asi bych si mela jit zmenit nick :roll: Na neco vazneho a dospeleho. Chjo. Co navrhujes?

no jo, ty už seš zavedená značka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.6.10 15:26
Pudloslava píše:
čičinka píše:
mroe píše:

Ted nevim, zda byt potesena nebo se desit, co si o me ostatni mysli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
2.6.10 15:39
čičinka píše:
Pudloslava píše:
čičinka píše:
mroe píše:
Ted nevim, zda byt potesena nebo se desit, co si o me ostatni mysli :mrgreen:

tedka uz nic, uz ses zavedena -to jsou ta privilegia zaslouzilych kecalek. Nick uz nikdo ani nevnima. Jako nova s podobnym dotazem bys byla automaticky podezrela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EXEJI
4.9.11 09:22

poradte jak otěhotnět

Dobrý den je mě 49let ale nevěřím co lékaři říkají jeto vše o přrodě,snažíme se o miminko vysadila sem antikoncepco tento rok v v červnu a nemám měsíčky ale těhotná nejsem tak nevím kdy mě naskočí :zed: mám velmi hodného muže a mladšího tak podle známích prý to chce čas a klid/nemyslet nato,známá přišla i po 50l úplně nečekaně,vypadám na 35let mám už dospělého syna ale děti dokud to jde a pár jsi to přeje tak proč je nemýtjeto jen záležitost dvou partnerů. :srdce: neberu žádné léky jen jednou mě doktorka dala inekci a to sem dostala měsíčky ale pak velké potíže močák,kvasinky :cert: sama sem se z toho dostala žádné sladké feminal na mytí spodku a ještě zaváděla globule macmirol takže ted jsem v pohodě jen čekám zda ta menstruace a nebo to vytoužené miminko. :roll: stále mě dole bolí jako v tříslech když sedím vadí mě to/dnes vám nikdo nic neřekne :?: tak jen čekat to je asi tak vše a zda někdo měl taky tajový problém zda by mě mohl odpovědět :potlesk:děkuji moc renni

• Citovat
  • Upravit
Megie.love
10.1.12 15:21

Vysazení antikoncepce

Dobrý den chtěla bych se zeptat.Již před měsícem jsem nasadila antikoncepci a ani jsem ji nedobrala celou(rozhodla jsem se otěhotnět).
S přítelem jsem spala a pak hned potom jsem si už pilulku nevzala.Teď už je to 2 dny co jsem antikoncepci vysadila.Myslíte že je tu nějaká pravděpodobnost otěhotnění? Prosím poraďte

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex