Ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
25.9.12 07:43

@nicolle pročítla jsem si tady tu diskusi a koukala jsem na tu stránku, co jsi zde vkádala, je teda super :D díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.9.12 07:52

@invi ahoj :mavam:, z mé zkušenosti, já tento měsíc testovala ovutestíky a testy byly den ode dne silnější, ale pozitivní jsem neměla, OVU asi proběhla když jsem spala a ráno už byl test zase negativní 8o, koukala jsem na to jak magor, jestli vůbec ovuluju, no a dopadlo to tak že se odeset dní oběvila druhá // na TT. Poznala jsem že se ovulace blýží a proto jsem letěla pro testy abych si to ověřila. A vyšlo to, stal se zázrak!!!

Takže se může stát že uvulační test ani pozitivní nebude a ovulace proběhne! :zed: :zed: Je to celkem na palici, tady to zkoumání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 20:47

Zdravím :mavam: chtěla jsem se zeptat poradíte prosím? měla jsem teĎ stejný ovu test jako zakladatelka, dělaa jsem si 4, od 10DC až po 14DC kdy 13DC si myslím byla nejsilnější čárka, druhý den už o hodně slabší. je možné že proběhla ovu toho 13DC? omlouvám se že se ptám tak „blbě“ :oops: ale dnes (16DC) mě hodně bolí pravá strana podbříšku (většinou to mám od ovu až po MS) tak jestli je možný že by teda ovulae proběhla až dnes? :nevim: teplotu si měřím ale byla jsem nemocná takže se výsledkem nemůžu řídit :| díky moc za odpovědi… p. s.minulý měsíc jsem podle předchozích teplot vypozorovala ovulaci 16DC a tulení bylo každý den před a po ovulaci ale těhotná jsem nakonec nebyla:(

• Citovat
  • Upravit
11.2.25 20:44

Špinění den po ovulaci

Zdravím chtěla bych se zeptat mám PCOS ale rok to mám pravidelné den po ovulaci jsem špinila lehce růžově. Snažíme se s přítelem o miminko. Nevíte co by to mohlo znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.25 10:18

Holky, od pondělí testuju ovulaci, zatím vychází negativně, ale taky mě včera celý den píchalo v podbřišku. Je možné, že to píchání přichází i před ovulací? Na internetu jsem se dočetla jen toto: „Ovulaci může také provázet pobolívání v podbřišku či tlak do konečníku. Bolesti obvykle nastupují ve chvíli, kdy praská folikul, z něhož se uvolňuje vajíčko. Po uvolnění a vstřebání tekutiny bolest pomine.“
Nikdy jsem to nemusela sledovat, takže nevím co a jak.

• Citovat
  • Upravit
181
12.2.25 11:41
@Anonymní píše: Více

Ano mě pícháv podbřišku třeba u 3 dny 4 před Ovu, a v den Ovu mám nejsilnější bolesti tak z poznám kdy ji mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.25 17:47

@Kejtty33 děkuju. Tak uvidím jak to bude další dny. Si připadám jako blbec co nezná vlastní tělo :D

• Citovat
  • Upravit
181
12.2.25 22:01
@Anonymní píše: Více

Ja třeba poslední 3 měsíce i lehce špiním, co jsem dříve neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie