Donna - ovulační mikroskop

2613
6.6.10 20:03

Donna - ovulační mikroskop

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenost s Donnou, ovulačním testem, takovým mikroskopem, kterým se testují sliny a znich ovulace :nevim: a je pro opakované použití.

Za zkušenosti děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dona Ovulační tester pro opakované použití?

Přidejte zkušenost s Dona Ovulační tes...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2769
6.6.10 20:12

ahojky

Mám jiný podobný Lady Q test…díky němu jsem zjistila,že mám anuvulaci a dr ji následně potvrdil…za mně na 100% doporučuji…

http://www.tipnet.cz/…test-lady-q/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.6.10 09:05

Sylvajs, děkuju. ten Lady Q jsem taky na netu našla. Nějakej tedy vyzkouším, asi lepší jedna větší investice než spousta testíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.6.10 09:12

meduleinka -máš recht…i dr řekl,že testry jsou lepší než papírky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
7.6.10 14:48

Medulienko, zkus si o tom zjistit víc, protože já jsem zase četla většinou negativní reakce. Že má třeba někdo ten charakteristický tvar slin i jindy než při ovulaci, někdo třeba nepozná ten správný tvar nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.6.10 14:22

ahojte holky,ja mam doma LADY Q ovul.mikroskop…minuly mesic mi ukazal plodne obdobi,krasne zretelne kapradiny a doktor mi to nepotvrdil,ze pry neprobehla…tento mesic jsem uz 10DC a zacinaji se nepravidelne obevovat,tak nevim jaky mam mit na to nazor… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.6.10 14:24

RadanaH -že budeš mít plodné dny…nevím u mě to funguje…až to bude kapradina na kapradině tak to zkuste :palec: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.6.10 14:30

minuly mesic jsme to zkouseli poctive…nadherne kapradiny,dva dny po predpokladane ovulaci jsem sla k doktorovi vuli boleni podbrisku,udelal utz a mela jsem cystu na vajecniku a rikal,ze ovulace nenastala…merim si i bazalni teplotu a je pravda,ze to minuly mesic jezdilo nahoru a dolu…jsem z toho rozcarovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.6.10 14:38

RadanaH -tak ta cysta asi to ovlivňuje..já mám myom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.6.10 15:36

ale ted uz nemam zadne bolesti,tak si myslim,ze uz praskla,tak uvidime tento mesic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunun
25.6.10 12:27

Ahoj, já jsem si Donnu koupila on line a nefunguje mi - měla na ní být fialová folie na sundání, ale nic jsme s manželem nenašli a ukazuje mi furt stejný obrázek. Jsem dost naštvaná, protože není levná :zed:

• Citovat
  • Upravit
267
10.1.11 18:42

Ahojky holky…Mě donna nefunguje…Žádný kapradinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
13.1.11 15:10

já na testeru nikdy nic nemám a přitom jsem ovu měla několikrát potvrzenou na UTZ, teplotou i ovu testem :-?
někde jsem ale četla, že jsou na mikroskopu vidět spermie - zkusili jsme to a fakt tam jsou :-D , pěkně se mrskají, moc jsme se u toho nasmáli a aspoň k této kratochvíli nám ten debilní mikroskop je užitečný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
21.1.11 10:42

To je dobrý s těma spermiema :-D No mě taky nefunguje a hlavně jak tam mají že se má čistit, tak teda nevím, ale mě se to sklo prostě rozleptalo a je tam teď vidět úplná ho… Já ho teda nedoporučuju akorýát je 600,– v pr..... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tytinka
8.3.11 13:52

:-) musím se přidat, koupila jsem si lady-q a jsem spokojená! Přesně mi to ukazuje ovu.. jen je potřeba nechat sliny opravdu zaschnout a dívat se třeba až po 10minutách. tak y je třeba s mikroskopem ostřit a natáčet ho..trochu snahy a zvyknete si jak s ním pracovat.. držím palce holky a pokud nám to díky mikroskopu vyjde,dám vědět :-))))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex