Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenost s Donnou, ovulačním testem, takovým mikroskopem, kterým se testují sliny a znich ovulace
a je pro opakované použití.
Za zkušenosti děkuju
Máte zkušenost s Dona Ovulační tester pro opakované použití?
Přidejte zkušenost s Dona Ovulační tes...ahojky
Mám jiný podobný Lady Q test…díky němu jsem zjistila,že mám anuvulaci a dr ji následně potvrdil…za mně na 100% doporučuji…
Sylvajs, děkuju. ten Lady Q jsem taky na netu našla. Nějakej tedy vyzkouším, asi lepší jedna větší investice než spousta testíků.
meduleinka -máš recht…i dr řekl,že testry jsou lepší než papírky…
Medulienko, zkus si o tom zjistit víc, protože já jsem zase četla většinou negativní reakce. Že má třeba někdo ten charakteristický tvar slin i jindy než při ovulaci, někdo třeba nepozná ten správný tvar nikdy.
ahojte holky,ja mam doma LADY Q ovul.mikroskop…minuly mesic mi ukazal plodne obdobi,krasne zretelne kapradiny a doktor mi to nepotvrdil,ze pry neprobehla…tento mesic jsem uz 10DC a zacinaji se nepravidelne obevovat,tak nevim jaky mam mit na to nazor… ![]()
RadanaH -že budeš mít plodné dny…nevím u mě to funguje…až to bude kapradina na kapradině tak to zkuste
…
minuly mesic jsme to zkouseli poctive…nadherne kapradiny,dva dny po predpokladane ovulaci jsem sla k doktorovi vuli boleni podbrisku,udelal utz a mela jsem cystu na vajecniku a rikal,ze ovulace nenastala…merim si i bazalni teplotu a je pravda,ze to minuly mesic jezdilo nahoru a dolu…jsem z toho rozcarovana
ale ted uz nemam zadne bolesti,tak si myslim,ze uz praskla,tak uvidime tento mesic…
Ahoj, já jsem si Donnu koupila on line a nefunguje mi - měla na ní být fialová folie na sundání, ale nic jsme s manželem nenašli a ukazuje mi furt stejný obrázek. Jsem dost naštvaná, protože není levná ![]()
já na testeru nikdy nic nemám a přitom jsem ovu měla několikrát potvrzenou na UTZ, teplotou i ovu testem ![]()
někde jsem ale četla, že jsou na mikroskopu vidět spermie - zkusili jsme to a fakt tam jsou
, pěkně se mrskají, moc jsme se u toho nasmáli a aspoň k této kratochvíli nám ten debilní mikroskop je užitečný ![]()
To je dobrý s těma spermiema
No mě taky nefunguje a hlavně jak tam mají že se má čistit, tak teda nevím, ale mě se to sklo prostě rozleptalo a je tam teď vidět úplná ho… Já ho teda nedoporučuju akorýát je 600,– v pr..... ![]()
musím se přidat, koupila jsem si lady-q a jsem spokojená! Přesně mi to ukazuje ovu.. jen je potřeba nechat sliny opravdu zaschnout a dívat se třeba až po 10minutách. tak y je třeba s mikroskopem ostřit a natáčet ho..trochu snahy a zvyknete si jak s ním pracovat.. držím palce holky a pokud nám to díky mikroskopu vyjde,dám vědět ![]()