Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Mám prosbičku
. MS mám většinou pravidelně 28/3 dny, teď jsem měla zpoždění 4 dny (což se normálně nestává) a cca 7 DC bolest v podbřišku, udělala jsem si ovu test a pozitivní. Může to být? Jako teoreticky ano, spíš jestli má někdo zkušenost? Ovu na sobě většinou poznám, ale teď byl ten výtok jiný
.
Při pozitivním ovulační testu nastane ovulace do 48 hodin. Při kratším cyklu to možné samozřejmě je. Cyklus se může zkrátit nebo prodloužit.
Já mám při 28denním cyklu ovulaci devátý den, to by odpovídalo i tvému ovulačnímu testu. Sice to není úplně běžné, ale stává se to.
@Jitul.kaaa9 píše:
Moji ovulaci cca 7DC už tady nějaký ten pátek přebaluju
Hezký
. Já jsem z toho byla trochu v šoku, ten test mě překvapil, přikládala jsem to spíš nějakým po menstruačním bolestem, ale uvidíme
. Sex byl spontánní, tak se snad budeme brzy těšit z testu
. Přítel je přesvědčený o tom, že tohle muselo prostě klapnout ![]()
@Janli píše:
Já mám při 28denním cyklu ovulaci devátý den, to by odpovídalo i tvému ovulačnímu testu. Sice to není úplně běžné, ale stává se to.
Moc děkuji
. Budeme doufat, že to klaplo. ![]()
@Mini92 píše:
Hezký![]()
. Já jsem z toho byla trochu v šoku, ten test mě překvapil, přikládala jsem to spíš nějakým po menstruačním bolestem, ale uvidíme
. Sex byl spontánní, tak se snad budeme brzy těšit z testu
. Přítel je přesvědčený o tom, že tohle muselo prostě klapnout
No uvidíš, my shodou okolností byli prvně navštívit Car ten 7DC, protože se nám delší dobu nedařilo. No a doktorka, že vidí na uzv zrat vajíčko… A za 14 dní jsem měla pozitivní test ![]()
@Jitul.kaaa9 píše:
No uvidíš, my shodou okolností byli prvně navštívit Car ten 7DC, protože se nám delší dobu nedařilo. No a doktorka, že vidí na uzv zrat vajíčko… A za 14 dní jsem měla pozitivní test
Moc děkuju!!! ☺️️ Zkusím vydržet do prvního dne MS, ale když mám většinou zpoždění, další měsíc to přijde dříve. Měla jsem dva dny potom tahavou bolest v podbřišku, ale vážně netuším, co To bylo ![]()
@Jitul.kaaa9 píše:
No uvidíš, my shodou okolností byli prvně navštívit Car ten 7DC, protože se nám delší dobu nedařilo. No a doktorka, že vidí na uzv zrat vajíčko… A za 14 dní jsem měla pozitivní test
Jinak Vám to samozřejmě moc přeju!!! Není nic lepšího
. Já se řídila i podle výtoku, ale teď jsem to moc nepozorovala.. ![]()
A tohle jsou moje ovu testy, ale přijde mi jeden jako druhý ![]()
Tak jsem dnes byla na gyndě a dr blížící se ovu neviděla
. Tak buď proběhla vážně ten 7 DC a nebo nevím ![]()
@Mini92 mam bezne ovu mezi 9 a 10 dc.muj cyklus je 25-26 dni.
@naka1911 píše:
@Mini92 mam bezne ovu mezi 9 a 10 dc.muj cyklus je 25-26 dni.
Já mám cyklus 28 dní/ 3 dny.. A teď jsem měla 4 dny zpoždění (což se moc často nestává, v průměru 1× za rok), tak je možné, že se mi to posunulo, protože ovu mívám normálně ten 11 den
moc děkuji ![]()