Ovulace a cysta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
deniska4300
21.2.24 19:19

Ovulace a cysta?

Zdravím, mám dotaz🫣 s přítelem chceme mimčo, byly mi ale zjištěny pcos, rok a půl nic, na začátku roku pronatal. Poslední ms 2.2, 4 den nasazený Etruzil, 14.2. návštěva pronatalu na ultrazvuku folikul 18,9mm, 15.2 jsem si ráno píchla ovitrelle, 16.-17.2 plánovaný sex. Ty dny jsem si dělala i testík na ovu (viz foto), od pondělí 19.2. strašná bolest v podbřišku, utery 20.2 výtok (viz foto, omlouvám se), večer sex ale po něm strašná bolest v podbřišku, nemohla jsem si ani sednout, dnes 21.2 zvýšená teplota 37,1, bolest v podbrisku už skoro žádná, ale bolí mě celé tělo, myslím si že jde o cystu, ale nikdy jsem jí neměla tak nevím…🥺 někdo nějakou zkušenost?😏

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1239
21.2.24 19:25

Oh, tak tohle je dost i na mě, a to je co říct. Zrovna večeřím. Tohle už je vážně přehnané, překonala jsi vše, co už jsem tu z fotek viděla. Nevěřím, že nejsi fake. No fuj. Asi by to chtělo nové pravidlo ohledně vkládání fotek, protože, přiznám se, že se mi navalilo.

Navíc Tvůj příspěvek nedává smysl. Ovulace bolet muze a cysta k tomu netřeba. Navíc jsi byla na utz. Bože, já z toho ani nemůžu přemýšlet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2726
21.2.24 19:27

Jsi prase? Kdo normální vloží na diskusi takovou fotku? Koukej to smazat. Tohle už je fakt dno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí