Ovulace clostilbegyt

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
20.2.24 13:30

Ovulace clostilbegyt

Ahoj, brala jsem 5.-9. DC clostilbegyt a k tomu jsem testovala ovulaci. Jsem teď 16DC a posilam foto testů.. zajímá mě, kdy komu vyšla ovulace, zda hned po dobrání nebo mam stále testovat a čekat? Nejvíc, co by mohlo byt pozitivní bylo ten 10DC/11DC. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KerrisKate
20.2.24 13:45

Ja s clostilbegytem chodila na folikulometrii vzdy 12 den cyklu, doktor tam nikdy nic nevidel a tvrdil mi, ze lek nezabira. Pak jsem treti mesic uzivani zkousela testovat ovulaci fakt poctive az do dalsi MS a ovulacni test me vysel pozitivni az nejaky 22 den cyklu, coz mi doktor odmital verit a tvrdil mi, ze ty ovulacni testy nejsou spolehlive.

Nicmene ten dany mesic se nam povedlo otehotnet, jen to tedy nemelo stastny konec. Potom jsem clostil zcela vysadila, zacala vic sledovat cyklus, vypozorovala jsem, ze tu ovulaci mam fakt takhle posunutou.

Z fotky, co posilas, takhle u me vypadal test pred ovulaci. V den ovulace fakt byla carka jasne silnejsi nez kontrolni, pote postupne klesala. Testovala bych jeste 2-3 dny, at muzes sledovat vyvoj.

• Citovat
  • Upravit
maminecka6
20.2.24 13:47

Ahoj, já brala taky 5-9dc (2tb. večer),13dc kontrolní utz dr. viděla prasklý folík( OT byl negativní od 9dc..po utz už jsem, ale ot nedělala..za cca 13dní dušík..v pátek bude mít dcera rok :srdce:,nebylas na utz?

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.2.24 13:49

Lékař ti měl udělat folikulometrii, pokud tě při braní tohoto léku nesleduje, je to jeho pochybení. Ten lék umí takový lahůdky jako cysty nebo superovulaci.

• Citovat
  • Upravit
maminecka6
20.2.24 13:50

@Lula99 koukám na testy a klidně to mohlo být 11dc pozitivní(třeba o pár hodin později),tak počkej pár dní a zkus tt, držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21
20.2.24 13:53

@KerrisKate já už mám doma 2,5 leteho chlapečka, taky clostilbegyt, poprvé jsem byla třikrát na utz a doktorka pokaždé řekla, ze nic, ale já i tak otěhotněla.. ještě budu testovat dal, jestli taky nepřijde až dyl :)
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.2.24 13:56

@maminecka6 já mám doma 2,5 leteho chlapečka taky s clostilbegytem, 3× utz a na něm nic, a stejně jsem otěhotněla.. teď mi řekla, ze to zkusíme a na utz nemusím.. až teď jsem to nějak začala zkoumat, a vím, jak je to nezodpovědné.. už je pozdě, teď jen doufat, ze se nestane nic spatneho 🙈 třeba vícečetné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.2.24 13:57

@Janli vím.. jestli ještě budu jeden cykl brát tak si vyzadam kontrolní utz.. ted mi řekla, ze utz nemusíme dělat a jeden cykl zkusíme.. uz mám doma chlapečka taky po clostilbegyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.2.24 13:58

@maminecka6 děkuji moc.. zatím to vypadá, ze čárky nesili, tak uvidíme.. jestli to opravdu byla ovulace nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.2.24 18:30

Holky, tak já udelala dneska 3 testy, jeden teď před hodinou protože mě strašně bolí v podbrisku a koukejte na dnešní 🙈
Ten už je Jasne pozitivní, ze jo?

Příspěvek upraven 20.02.24 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KerrisKate
20.2.24 18:49

@Lula99 ano, takhle u me vypadal pozitivni test

• Citovat
  • Upravit
maminecka6
21.2.24 00:04

@Lula99 je no tak super, držím palce :)

• Citovat
  • Upravit
21
21.2.24 12:19

Dneska ráno byl ještě pozitivní, takže dneska a zitra je dobra doba? Asi ovulace přijde 24-48 hodin po pozitivním testu, jestli se nepletu, ze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 19:51

Co se stane, když jsem ho užila až 7. den po MS a beru ho? Má se brát 5. den, ale neměla jsem ještě recept. Asi by měl fungovat, ale ovulace bude později? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
13.11.24 20:57
@Anonymní píše: Více

Nee, promin, ale to je uplne spatne.
Ten lek se nasazuje dvojim zpusobem, ale vzdy na zacatku cyklu na 5 dni, 1 tableta a po dobrani musi probehnout UZ kontrola:
3-7.DC, pak UZ kontrola 8-10.DC
5-9.DC, pak UZ kontrola 10-12.DC
Nemelo by se to nasazovat pozdeji, nekteri lekari dokonce tvrdi, ze by bylo nejvhodnejsi to nasazovat uz 2.DC a max ten 3.DC. Nechapu proc to vubec nekteri nasazuji az 5.DC.
Protoze ten lek je k tomu, aby stimuloval rust folikulu. Prvni faze cyklu je folikularni faze a je dobre se stimulaci folikulu zacit, co nejdrive, aby spravne rostl. Kdyz to nasadis pozde, uz to na jeho rust nemusi dobre a dostatecne pusobit.
Mela jsi ten lek mit uz davno doma, kdyz zacala MS nebo jsi mela pockat na dalsi cyklus. Ted se o tom hlavne porad se svym OG, mel by ti udelat uz kontrolu, pokud to teda budes brat 7-11, UZ kontrola 12-14.DC.
Nevim no, uvidis :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí