Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím.. S přítelem jsme měli nechráněný sex týden před ovulaci..
Včera se měla dostavit ms ale nepřišla.
Je možné že jsem otěhotněla i když mi testy celou dobu ukazovali negativní výsledek? ![]()
Testy dělané před termínem MS nemusí spolehlivě ukázat výsledek…obvykle testy začnou něco ukazovat nejdříve tak 10 den od ovulace…to je takové love i neviditelných čárek…po 14 dnech od ovulace (což bývá právě v termínu MS už by mohl být výsledek spolehlivý…
@Anonymq643 píše:
Zdravím.. S přítelem jsme měli nechráněný sex týden před ovulaci..
Včera se měla dostavit ms ale nepřišla.
Je možné že jsem otěhotněla i když mi testy celou dobu ukazovali negativní výsledek?
Jaký testy, ovulační? Máš nechráněny styk můžeš otěhotnět. Udělej si těhotenský test.
Dělala jsem si těhotenské testy i cca necelý týden před menstruaci a byl negativní.. docela se bojím zklamání že tam bude jen jedna čárka nebo ms dorazí.. prsa mě boleli jen půl dne byli úplně citlivé teď jsou takové že když si je promackam tak trošku bolí.. stalo se to ale týden před ovulaci je šance že by to mohlo vyjít?
Sex týden před ovulací je docela brzo. Otázka je, jak sis tu ovulaci stanovila. Každopádně, všechny ty testy sis dělala předčasně, pokud tam má být něco vidět, tak je to teď
Tak si ho prostě udělej, není snad lepší jistota, ať už jakákoliv, než se dalších X dní trápit, jak to je?
A je možné otěhotnět i teď když mám opožděnou ms? Že by jsme to s přítelem zkusili? A třeba zase zítra?
![]()
Už jsi tu psala. Sex týden před ovulací je dlouho. A nevím, čeho se furt bojíš. Buď těhotná jsi a nebo se tento měsíc nepovedlo. No tak to zkusíte další měsíc a tentokrát nejlépe v době ovulace. Zkus zítra ráno test a budeš mít jasno. Víc, než když budeš zakládat na stejné téma jednu diskuzi za druhou. Hodně štěstí.
@Anonymq643 píše:
A je možné otěhotnět i teď když mám opožděnou ms? Že by jsme to s přítelem zkusili? A třeba zase zítra?![]()
Proboha nastuduj si něco o otěhotnění
Ona ta ovulace nenastává jen tak ze srandy… Jen během ní můžeš otěhotnět. Pokud víš jistě, že už byla, tak ne. Teď neotěhotníš ani kdybyste měli sex 3× denně ![]()
Nastuduj si jak funguje ženský cyklus, pokud se zadařilo, tak by si teď už musela mít jasně pozitivní test.
@Blanka991911 píše:
Nastuduj si jak funguje ženský cyklus, pokud se zadařilo, tak by si teď už musela mít jasně pozitivní test.
Mě nepřestanou fascinovat ty zoufalé snažilky, co žijou jen tím, že čůrají na jeden test za druhým… A nejlépe testují týden po ovulaci, kterou ovšem mají odhadnutou jen podle nějaké aplikace
A k tomu všemu ani neví, k čemu vlastně ovulace je, co se během ní v těle děje a ptá se tu, jestli může otěhotnět i teď, když už to má dostat… Tohle fakt nepochopím. Tak když chci otěhotnět, tak místo ustavičného dělání testů (ještě ve dny, kdy ani pozitivní být nemůže), věnuji ten čas tomu, že si něco nastuduji o reprodukci ![]()