Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
Chci se zeptat co znamená tento výsledek nejspíš asi že ovulace není že? Ale včera mě dost bolelo břicho v podbřišku tak je možný že sem ji měla už včera? Akorát sem u sebe neměla test tak jsem si ho udělala až dnes. ![]()
@la tilia já vím, ale nevím jestli je tohle pozitivní nebo negativní výsledek ![]()
U ovulačního testu je lepší testovat několik dní po sobě, abys věděla jestli čárka sílí/slábne a ve chvíli kdy už je tmavší testovat 2-3× denně jinak můžeš pozitivní test (čárka silnější než kontrolní) minout. Někomu pozitivní vydrží 1-2 dny někomu pár hodin. Proto ti jeden negativní (ale poměrně tmavý) test neřekne, jestli byla ovulace včera, dnes nebo za pár dní.
Take doporucuji, jakmile takhle test sili, zacit testovat i 2× denne, kdyz ja testu jednou za den, vzdy propasnu tu nejvyssi hladinu.
Prikladam dve foto, prvni foto je posledni test ze vcera a druha foto je posledni test z dneska ![]()
Testovaci carka by mela byt silnejsi nez kontrolni nebo stejne silna. Vcera jsem mela nejsilnejsi test a stejne byl o krapet slabsi nez kontrolni… ale proste nikdy nestihnu tu nejvyssi hodnotu, takze to i tak beru za “pozitivni” a myslim ze v ty nasledujici dny probehne ovulka ![]()
Můžu se taky pridat?… Jsem z toho už blbá.. Byla nebo bude? Jsem po Clostiku a Ovitrelle.
Teď večer mě teda neskutečně bolí břicho a jsem nafouka jak balón.
@Scarlet_witch Pokud sis píchala ovitrelle tak ovulace bývá do 36h takže u tebe pravděpodobně 13dc.
Ale myslím, že ovitrelle ovlivňuje ovulační testy takže úplně nemá smysl je dělat, dělá i duchy na těhotenském testu, třeba i 10dní po ovulaci, takže na to taky pozor.
@Deny164 zkusit aplikací premom super věc tam. nahrajes fotku a oni ukáže zda ovulace opravdu je ![]()
@Ardilera píše:
@Scarlet_witch Pokud sis píchala ovitrelle tak ovulace bývá do 36h takže u tebe pravděpodobně 13dc.
Ale myslím, že ovitrelle ovlivňuje ovulační testy takže úplně nemá smysl je dělat, dělá i duchy na těhotenském testu, třeba i 10dní po ovulaci, takže na to taky pozor.
@Ardilera Aha, o tom ovlivnění mi doktorka nic neříkala, děkuji za upozornění. Aplikovala jsem poprvé. Doktorka mi řekla, že asi do 36h přijde, ať zkusim testovat. Tak uvidím co bude za pár týdnů. ![]()
@Scarlet_witch po ovitrelle budeš mít. pozitivni ovulační i těhotenské testy několik dní, než úplně vyprchá 🙈 proto se má testovat 14 dní po aplikaci ovitrelle. Ještě 12 dní po dělá duchy na TT ![]()
@bacova.mi To je mi jasný, že TT by byl už teď pozitivní, když je to HCG ![]()
Dobrý den,
jelikož mi byli diagnostikované PCOS, dostala jsem nyní lék stadamed + duphaston. Užívám též nosifol cca 3 měsíce. Lékařka mi nyní dala tyto léky a řekla ať si testuju ovulační testy a za 2 měsíce jdu na kontrolu. Jelikož v tom nejsem úplně zběhlá, chtěla jsem se zeptat zda-li Vám příjde, že na nějakém testu proběhla ovulace. Vyfotila jsem to blbě bez popisků, ale testuji od 8DC každý dej stejnou hodinu v 16:30.
Moc Vám děkuji