Ovulace a testování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
28.2.18 18:41

@Elenka1987

A kolik měsíců už děláš ovulacni testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
28.2.18 18:58

@Janina96
Testy si dělám už 9 měsíců.
Poprvé co jsem si testy fotila a mám to jak na houpačce tak tomu vůbec nerozumím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
28.2.18 22:08

@Elenka1987
Z toho bych teda byla také zmatená.. :think:
A kdy děláš? Ráno/večer? Pijes před tím hodně nebo méně? To na to ma také hodně vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
28.2.18 22:22

@Janina96
Právě že si je dělám vždy kolem 11-12 hod jen je pravda že někdy trochu piji a někdy téměř vůbec, tak to je jediné co mě napadá že by mohlo test zkreslovat ale že by až takhle?? :nevim: Už vážně nevím. S přítelem máme mít vše ok a pořád nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.3.18 08:15

@Elenka1987

Tak zkus testovat až třeba 13-14. Já testuji tak to a je vše ok a zkus teda na to myslet a hodinu před tím moc nepít. Když piješ, tak to může test dost zkreslovat a jaký test ještě používáš? Jak moc je citlivý?
Chápu, ze po miminku dost toužíte, ale někdy je proste asi lepší nechat to přírodě. Moc se potom zkoumáš a příznaky si dokážeš až vsugerovat. Já teda také nemůžu otěhotnět a je u mě vše v pořádku, ale musím říct, ze se také dost kontroluju. Pořad blázním s BT a ovulacnimi testy a když ma přijít MS tak zase s těhotenským testem.. ani nechce vědět kolik už jsem do toho vrazila peněz. Ale peníze jsou to nejmenší. Spis jsem pak dost zklamaná… je těžké přestat, ale říkám si třeba, ze priste měsíc se asi na cely testování a měření vykašlu a zkusím si to radši užívat. Ani už sex není takovej, protože to je vlastně závod o dítě. Zkus pouvažovat o tom samém :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.3.18 08:36

@Elenka1987

Ono, že pijete to nevadí, ale záleží jak pijete, jestli pijete hodně tak, aby jste mohla jít rychle na záchod, pak může test být nepřesný. Doporučuje se, moc nepít před testem, aby byl co nejspolihlivější. Ale každý to má jinak. Taky se s manželem snažíme o mimi už 2 roky a jsme oba v pořádku dle testů a veškeréhé vyšetření, možná to chce jen vypustit z hlavy a pak to třeba půjde :) Já vím, ženská mysl je v tomhle asi trošku jiná :) Ale nevěšte hlavu, ono to přijde, kdy to budete nejmíň čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
1.3.18 09:27

@Elenka1987 zkus ovulacni testy comfort jsou citlivejsi a ted z ebay ty fialove jsou taky hodne silne, tak by si pozitivitu mohla najit, mas nejake bolesti pri ovu nebo hlen, ze mas plodne dny? Jinak me na naskoceni ovulky pomaha nosifol forte fakt zazrak a piju kontryhel do ovulace, protoze mam slabou MS… drzim palecky, at se uz konecne zadari, uz by to mohlo byt :hug: jinak doporucuji sex jednou za tri dny, kdyz nevis plodne dny… ja mam aplikaci vse zapisuju a zoetne by sis mohla cca dopocitat podle bolesti nebo tak jestli to byla ovulka ci ne… FLO aplikace, jinak mam dlouhe cykly a podivej, taky mi parkrat jakoby se schylovalo na ovu ale ta prisla az dele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.3.18 14:25

Ještě bych se chtěla zeptat, když už holky odpovídáte :) po 4DPO se u mě na 15 min objevilo lehké krvácení taková staroruzova barva bych řekla, co myslíte, ze to bude? Z ovulace nebo by mohlo jít o zahnízdeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
1.3.18 16:53

@Janina96 spis ovulka jeste ja spinila tak od 6dpo pri zahnizdovani ale kazdy jsme jiny zalezi jaky mas cyklus a jestli si si jista ovulkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.3.18 22:24

@Vicky1

Ano jsem z Ovulacnich testu. Uvidíme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.3.18 12:10

Ahoj holky, jdu k Vám pro radu. Když je OVU test pozitivní, tak je ovulace je ten den nebo následující? BT neměřím, stále k synovi v noci vstávám, tak by to nemělo ani smysl. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
2.3.18 12:15

@CrazyDuck85 u me vzdy pri poklesu tzv mam bolesti a v tu chvili uz neni pozitivni ovu test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.3.18 13:47

@Vicky1
Ahojky, moc děkuji za radu. S nosifolem mám taky dobré zkušenosti ale piji ho 4 měsíce a k otehotneni mi zatím nepomohl ale určitě mám po něm lepší sliznici a snad i trochu lépe rostou folikuly. Jinak já právě nemám vůbec žádné příznaky ovulace. Nic mě nebolí, vytok mám stále stejný a celkově žádné příznaky. Ovulaci mám jen potvrzenou lékařem.
Teplotu nemerim protože nemám možnost měřit vždy ve stejnou dobu a když jsem se o to snažila tak jsem ji měla hrozně kolisavou :nevim: No už nás tlačí do inseminace ale to se nám zatím nechce, tak kdyby aspoň člověk věděl kde je problém. Z vyšetření jsme v pořádku ale ty ovulacni testy jsou pro mě opravdu velkou záhadou :D
Tak děkuji moc za radu a povzbuzení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
2.3.18 14:02

@Elenka1987 objednej ty z ebay ja nemohla otehotnet dva roky a pak kdyz jsem delala ty testy tak jsem byla uz trikrat, ale pokazdy neco spatne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.3.18 14:47

@Vicky1
Děkuji, určitě vyzkouším a snad se konečně něco změní. Jen poštovné bude asi dražší ale co už by jsme pro mimča neudělali že :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí