Ovulace bez ovulace?

11502
29.7.11 12:39

Ovulace bez ovulace??

Ahoj holky, prosím o radu jestli je tu někdo s podobným problémem. Už nevim jak to všecko mám chápat a nebo jestli je to problém. V červnu jsem vysadila HA a začala jsem měřit BT, abych zjistila jestli nastoupila dobře ovulace. První cyklus byl 30 dní, teď mám druhý a jsem 14DC. Podle BT ovu probíhá, podle hlenu taky a bolesti jsem měla v ten jeden den cyklu příšerný a trvaly půl hodiny + píchání na vaječníku (myslím, že to byl levý). Hlen byl bílkový, takže ovu také nasvědčoval, ale i přes tohle vše byly ovu testy negativní! Tento cyklus jsem krom BT začala sledovat i čípek. BT by se měla zvedat za 5 dní, hlen už taky začíná být bílkovitý a předchvílí jsem měla opět půlhodinovou bolest a píchání na levém vaječníku, ovšem čípek je dlouhý, tvrdý a zavřený a ovu test negativní! V tomto cyklu jsem zkoušela pít i kontryhelový čaj, pouze ale 2 dny než mi došlo, že mi je po něm zle.

Ovu ano: hlen, bolesti, BT
Ovu ne: čípek, test

Poradíte mi prosím některá?? Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13821
29.7.11 12:43

S čípkem zkušenost nemám, možná, že ho sleduješ ve špatnou dobu? A ty ovutesty taky, co znmená negativní? Nebyla na nich čárka nebo byla jen slabší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.7.11 12:46

Při minulém cyklu nebyla čárka vůbec žádná, pak začala trošičku sílit až nakonec byla asi tak o polovinu slabší než kontrolní, což se bere jako negativní a pak opět začala slábnout. V tomhle cyklu slaboulinkatej dušíček, ale fakt hodně slabej, takže negativní. U toho čípku jsem se dočetla, že by se měl sledovat ve stejnou dobu, třeba večer před koupáním, to se snažím dodržovat a měl by být při ovu vysoko a měkký + otevřený, a s blížící se ovu se do tohoto stavu pomalu dostávat, jenže já ho mám stále nízko, tvrdý a zavřený. Sleduju ho od posledního dne MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
29.7.11 12:54

A ten test děláš jen jednou denně? Já jsem si v den předpokládané ovulace dělala test ráno a večer, ráno byla čárka třeba slabá, odpoledne silná a pak už zas slabá. Tak to zkus :wink:
Sice to s tím čípkem je divné, ale podle mně ti ovulace probíhá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.7.11 12:58

S tím čípkem je to divný, ale s OVU testy mám stejnou zkušenost - u mě ovulaci nikdy nezachytily, i když podle BT byla. Taky to bylo vždycky tak že čárka byla asi poloviční než ta kontrolní. Testy jsem dělala vždy odpoledne (kolem 17 h) a už od oběda jsem nic nepila, aby byla moč koncentrovaná a stejně prd. Zkoušela jsem to 3 cykly a pak jsem se na to vykašlala.

• Citovat
  • Upravit
11502
29.7.11 13:04

Dělám test 1× denně, prý by měl být pozitivní ten 1-2 dny, takže by se dala zachytit.

Mufino, narazila jsem právě na duskuzi, kde píše Háta_x, že si testy dělala taky a čárka když jí dosáhla vrcholu, tak byla taky poloviční než kontrolní a podle UTZ ovu prý měla ukázkovou. Jsem si taky řekla, že ještě tenhle cyklus s testama zkusím a pak na ně prdím, dost mě teda zaráží ten čípek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
29.7.11 14:01

ovulační test dělaný v den ovulace je vždy negativní,to totiž už hladina LH hormonu prudce klesne a test to nezachytí,LH stoupá a nejvyšší je těsně před ovu,proto když má pozitivní ovu test můžeš ovu čekat cca do 3 dnů,inform.letáky uvádí do 24-48 hod.
Sama jsem si to 2× ověřila,takže pokud tě bolelo břicho,jak to bylo i u mě,je to nejlepší jistota že máš den D ovulaci!!!
snažíkovat a snažíkovat,teď,nejlíp i dva dny před ovu a po ovu nejpozději do 24hod,pak už není vajíčko živataschopné!!hoodně štěstí,my měli sex den před ovu a den po ovu a vyšla z toho dcera

• Citovat
  • Upravit
Mufina
29.7.11 14:06

No, já jsem si ty testy dělala i předem, takže cca od 10.DC - mám ovulaci nepravidelně - a stejně nikdy nic kloudnýho neukázaly :nevim:

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
29.7.11 14:19

mufina

ony někomu neukáží nic,záleží to na tom LH :pankac:

• Citovat
  • Upravit
11502
29.7.11 14:20

Sami, já si ovu test dělala včera i předevčírem a dneska už byl 3. a na něm o trošičku víc viditelnější čárka než na těch dvou. Dcerku bych si taky moc přála, včera snažení bylo, no tak jestli to teda byla ovu, tak budu doufat, ale zase mi je divný ten čípek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.7.11 14:22

V podpisu mám odkaz na grafy obou cyklů. Jsou vlastně skoro totožné, prozatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
29.7.11 14:24

Pettulle

čípek vůbec neřeš,já ho měla stejný celý cyklus,to je blbý ukazatel,ta bolest je nej,ta je totiž tak specifická že to nemůže být nic jiného :palec:

• Citovat
  • Upravit
11502
29.7.11 18:01

Fakt? no tak to slyšim ráda, doufám, že se tento měsíc už zadaří, když ten minulý to nevyšlo :-( škoda, že to nejde tak rychle jako u prvního dítka, to bylo hned a nic jsem nesledovala a ovulaci jsem vůbec ani nepocítila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2443
30.5.18 17:23

Ahoj, asi 3 dny testuji ovu a na testu je jen dušík a kontrolní čárka, tudíž negativní. Ale 2 dny boli prsa a dnes i břicho a tlak v podbřišku. Výtok silný bilkovity asi ty 3 dny a dnes nejvíc. Upřímně se spíš cítím jak před MS, ale dnes je to 14DC takže by měla být zhruba ovu ( min měsíc přesně 14DC vyšel silne pozitiv. Ovu test ). Jinak co čípku se týče, je vysoko více vzadu a tvrdý. ( Ale jestli je otevřený? Tak to už netuším :D, ale myslím že ne ) Tak se chci zeptat jestli je možný že probíhá ovu i s negat. ovu testem?
A je mozne že mohu být v ovu protivná jako před MS? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
19.8.18 20:03

Holky já už nevím co je semnou už se v tom stracim takové ovu testy mám pořád buď jsou slabší nebo takové.. MS by měla přijít 29.8.předevčírem večer jsem. Měla pnutí v celém podbřišku včera odpoledne jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí