Ovulace bez ovulace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1682
19.8.18 20:39

@pavla.velova Vůbec si z toho nedělej hlavu. Už roky jsem přemýšlela, jak to, že nikdy nemám tak výraznou čárku jako tu druhou, kontrolní - a přesto jsem ovulovala, a hezky a pravidleně (občas jsem viděla folikul na utz, měla potvrzeno jeho prasknutí). Ovulace prostě proběhla, jen ji test spolehlivě nezachytit - u mne už i slabá druhá čárka znamená, že se něco chystá :D Po roce testování jsem zjistila, že moc záleží, jak hodně piju, a testovat se musím několikrát denně (pak jsem schopná zachytit výraznější druhou čárku). A když už mne to vůbec nebaví, použiju digitální ovu test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
19.8.18 20:57

@Nicky B no já sem už právě že všeho zmatená i z té teploty že všeho protože se snažíme o miminko tak sem myslela že to pnutí celého podbřišku je třeba že přijde už konečně ovulace a nic podle testu tak uvidíme jestli 29 dorazí ms nebo ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
19.8.18 20:59

@Nicky B no já sem už právě že všeho zmatená i z té teploty že všeho protože se snažíme o miminko tak sem myslela že to pnutí celého podbřišku je třeba že přijde už konečně ovulace a nic podle testu tak uvidíme jestli 29 dorazí ms nebo ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
19.8.18 21:57

Ja jsem nikdy ovubtesty nedelala. Mam cyklus 28 dni a jela jsem podle aplikace v mobilu a klaplo to uz 3× :). Co tak sleduju, tak ovu testy jsou dost matouci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.19 19:25

Negativní ovulační test

Ahoj holky, doufám, že mi některá poradíte :nevim: tři dny si dělám ovulační testy, vychází negativně, jsem teď 7DC, cyklus mám plus mínus 26 dní dlouhý. Včera byl na testu malý duch, dnes je úplně bílo. Omlouvám se za naturalisticky popis, ale dnes mě celý den poboliva podbřišek, hlen je teď večer bílkovy a děložní čípek úplně měkký a určitě otevřený. Mám nebo nemám ovulaci? Ani jeden z testu nevyšel pozitivně. Dá se jim věřit? Minulý cyklus čárky na testech pěkně sílily. Je možné, aby hladina hormonu náhle stoupla a hned zase klesla? Už tomu vůbec nerozumím. Je ještě šance, že ovulaci zachytím, že bude dneska? Kdy se teda snažit. Promiňte mi tisíci dotaz, ale už se v tom sama nevyznám. Děkuji za pomoc.

• Citovat
  • Upravit
21311
4.2.19 19:26

7dc je hrozne brzy. Věřila bych testu, ze ovulace není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
4.2.19 19:27
@Anonymní píše:
Ahoj holky, doufám, že mi některá poradíte :nevim: tři dny si dělám ovulační testy, vychází negativně, jsem teď 7DC, cyklus mám plus mínus 26 dní dlouhý. Včera byl na testu malý duch, dnes je úplně bílo. Omlouvám se za naturalisticky popis, ale dnes mě celý den poboliva podbřišek, hlen je teď večer bílkovy a děložní čípek úplně měkký a určitě otevřený. Mám nebo nemám ovulaci? Ani jeden z testu nevyšel pozitivně. Dá se jim věřit? Minulý cyklus čárky na testech pěkně sílily. Je možné, aby hladina hormonu náhle stoupla a hned zase klesla? Už tomu vůbec nerozumím. Je ještě šance, že ovulaci zachytím, že bude dneska? Kdy se teda snažit. Promiňte mi tisíci dotaz, ale už se v tom sama nevyznám. Děkuji za pomoc.

7 den cyklu je na ovulaci brzy.pri delce cyklu 26 dni je ovulace cca 12.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 19:29

@Tichošlápek ahoj a děkuji moc, podle kalendáře jedné chytré aplikace :D kam si zapisuji skoro rok MS, mi vypočítává ovulaci za dva dny. Zmátly mě slabé čárky včera a předevčírem a dneska ani ťuk.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.19 19:33

@karkarka děkuji. Jsem teda matematik na entou :roll: špatně počítám jsem dneska 10DC, špatně jsem to spočítala, jak jsem skočila v kalendáři z ledna na únor.

• Citovat
  • Upravit
15227
4.2.19 20:16
@Anonymní píše:
@karkarka děkuji. Jsem teda matematik na entou :roll: špatně počítám jsem dneska 10DC, špatně jsem to spočítala, jak jsem skočila v kalendáři z ledna na únor.

Pocitej s ovulaci tak za dva dny.tahly(ovulacni) hlen ji predchazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 20:33

@karkarka děkuji moc :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16
7.6.19 13:03

ovulace?

No, holky, po precteni tohoto tematu se na ty ovu testy asi taky vykaslu… merim si BT 3 mesice a vzdy mi vysla nejvyssi teplota (ovulace) tesne pred MS a nebo behem ni…
teplota byla vyrazne vyssi, ale ovu test mi ovulaci nepotvrdil… tez se uz snazime o mimino a zatim se nedari, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí