Ovulace kolem 20. dne cyklu

45
21.3.14 09:12

Ovulace kolem 20.dne cyklu

Ahoj holky,
prosím můžete mě trochu uklidnit? Bydlím mimo ČR a mám teď po 4.IUI.Menstruační cyklus je kolem 31-34dní a ovulace doufám probíhá kolem 21-23.dne cyklu. Každý měsíc si dělám ovu test, který vychází pozitivně, někdy, vyjímečně asi 5 dnů testování po sobě pozitivně nevychází. Cárka tam je, ale ne hodně silná. Nicméně každý měsíc mám kolem toho 23.dne cyklu zvýšenou teplotu až do menstruace, tak jak by to mělo být po ovulaci. Navíc jsem před rokem, než jsem začla s IUI tady chodila každý měsíc na ultrazvuk, několik dní před a po ovulaci, aby gynekolog asi viděl, zda ovulace probíhá, a neříkal nic že bych neměla mít ovulaci, nebo tak něco. Nicméně píšu proto, protože jsem napsala tady do poradny doktorovi dotaz ohledně imunologických testů a jen mimochodem tam zmínila, že ovulaci mívám 21.-23.den a doktorka mi napsala, že pravděpodobnost ovulace je velmi nízká tak pozdě v cyklu!! Jsem z toho úplně vyřízená. Prosím máte některá potvrzenou ovulaci, tak jako já? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.3.14 09:14

@hele1 klid.. můj chlap má 2 děti přes ms - ovulace probíhala v době ms. Ono to není zase tak výjimečné - i ta ovulace takhle pozdě.. ;) takže bych v tomto doktorčiny řeči nebrala vůbec v potaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
21.3.14 09:19

V pohodě, obě děti mám z ovulace kolem 20DC. Pokud máš cyklus takhle pravidelný, ovulace probíhá a je dost dlouhá luteální fáze, tak není vůbec žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.3.14 09:20

Takhle pozdě ovulace je normální PŘÍ DELŠÍCH CYKLECH..možná si myslela dr že máš normálně dlouhé cykly a proto by nebyla ovulace možná tak pozdě..já měla ovulaci 23dc při cyklu 36dní..( ale taky potvrzenou jen ovu testy )
Ale já jim věřím protože už jsem tak otěhotněla - dle těch testů..
jde i o to jak dlouhou máš luteální fázi - na to bych si dávala pozor při pozdější ovulaci :palec:

• Citovat
  • Upravit
24798
21.3.14 09:21

Poslední cyklus jsem měla ovulaci až nějak po 30DC… pokud je pak „normální“ luteální fáze, je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.3.14 09:23

Ano, mívala jsem taky takhle ovulaci. A otěhotněla. Cyklus jsem měla 31 dní. Hlavně, že máš i ten cyklus delší, aby se vajíčko případně stihlo uhnízdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
21.3.14 09:28

Pri takhle dlouhych cyklech, bych se spis velice divila, kdyby byla driv. Se mnou se zas jeden doktor temer do krve hadal, ze nemuzu mit ovulaci 9.DC, pak kouknul ultrazvukem a uz mlcel. Oni nekteri doktori stale jeste nevyrostli z tabulek, dle kterych je kazda zenska s cyklem jinym nez 28+- dva dny a ovulaci 14.DC hodne podezrela. Popravde to tak ma dle meho kazda druha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.3.14 09:30

Ježiš holky to mi spadl kámen ze srdce. Ještě se stresovat kvůli tomuhle…Děkuju moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
21.3.14 09:40

@hele1 Neboj,já měla cyklus 30dní a otěhotněla jsem 25.,26.den cyklu ;) Takže bych byla v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
21.3.14 09:41

@hele1 poprve jsem otehotnela 26. Den cyklu, podruhe 30. Den cyklu a ted potreti 24, taky mam cyklus delsi, zhruba tech 34 dni, zalezi kdy prijde prave ta ovulace. Tak nevidim duvod proc by jsi ji nemohla mit takto pozde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
21.3.14 09:44

Jasně, že je to možné :)
já jsem otěhotněla 20DC a mám holčičku :D
cykly jsem měla přibližně dlouhé jako ty :kytka:
luteální fáze ti vychází cca 12 dní, což je ok ;)

nechápu jak ti může napsat lékařka, že to možné není 8o
kdyby jsi měla cykly třeba jen 28 dní, tak by to bylo asi horší, ale takhle bych se nebála

držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
21.3.14 09:47

Někteří doktoři by měli vrátit diplom :zed:

A propo..kamarádka měla ovulaci 72DC..má z toho dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.3.14 09:49
@andelka83 píše:
Někteří doktoři by měli vrátit diplom :zed:A propo..kamarádka měla ovulaci 72DC..má z toho dvojčata.

no tvl.. 8o a to neřešila že nemá 3m krámy? 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
19078
21.3.14 09:50
@smurfka píše:
no tvl.. 8o a to neřešila že nemá 3m krámy? 8o 8o
:mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.3.14 10:05

@hele1 já mám ovulaci stejně jako ty, kolem 22DC. Cyklus dlouhý 28-30 dní a dvakrát jsem otěhotněla. Přesto že mi všichni tvrdili, že s LF menší než 10 dní otěhotnět nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí