Velké krvavé cucky při menstruaci

458
21.3.14 06:39

Velké krvavé cucky při menstruaci

Ahoj holky, mám takovou pitomou otázku na trochu nechutné téma, ale asi už to někdy napadlo každou z vás. Občas se mě stane že vidím výrazný rozdíl v předchozích menstruacích a potom v té současné. U normální menstruace bývá třeba výtok, špinění a čirá krev. Ale občas se mě stane že ze mě padají velké krvavé cucky, krvácení je intenzivnější a délší.. Taky průběh menstruace je bolestivější. A ty cucky jsou opravdu obrovské..

Není možné že by to třeba souviselo s ranným stádiem potratu? Prostě došlo k oplodnění vajíčka, ale tělo se ho z njakého důvodu zbavuje? Už mě to napadalo dřív, ale myslela jsem si že je to sražená krev nebo normální průběh vylučování vajíček. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
21.3.14 06:44

Je to opravdu sražená krev, pokud dojde MS jakž takž v termínu a šlo by o ranný potrat, tak embryo bude viditelné jen pod mikroskopem…někdy je té krve víc, někdy míň, někdy se sráží rychleji, jindy pomaleji…je to normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.3.14 06:46

@Kate1984 né, nebude to ranný potrat. Je to celkem běžné, i když se to nestane každou MS. Ale o potrat se větzšinou nejedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.3.14 06:47

Téměř vždycky ta menstruace má 14 dnů zpoždění a cítím na vaječníkách že se tam s něčím bojuje, taky bolesti jsou intentivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.3.14 06:48

RaNý 8)

Můžeš si první/druhý den takhle silné MS zajít na krev jako samoplátce, pokud by to byl „potrat“, hcg by bylo trochu zvýšené :think:

Ale je to normální, třeba v tom cyklu víc narostla sliznice… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.3.14 06:50
@Kate1984 píše:
Téměř vždycky ta menstruace má 14 dnů zpoždění a cítím na vaječníkách že se tam s něčím bojuje, taky bolesti jsou intentivnější.

tak je to tím zpožděním. zase jako nebudeš každý měsíc potrácet :think: to je celkem utopie.. spíš rozházený cyklus, než cokoliv jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.3.14 06:51

No ale taky je to o tom jak s tím tělem zacházíme žejo, a potom si to organismus vybere i s úroky. Např. při fyzické námaze v práci, lítání, tahaní těžkých břemen..Já to tak mám, když strávím měsíc v klidu tak je průběh menstruace klidnější. A když mám vyčerpávající měsíc tak mě potom dorazí bolestivá menstruace 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
21.3.14 07:16

Krvavé cucky při menstruaci jsou kusy odloučené děložní sliznice, která se tím obnovuje. A ty bolesti 14 dní před menstruací můžou být ovulační. Pokud jsem tedy dobře pochopila dříve napsané. Já jsem dříve měla menstruaci bezbolestnou, zato jsem stoprocentně věděla o ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.3.14 07:28

Mě spíš zaráží velikost těch cucků, kolem 1 cm a víc, většinou trvá tak tři dny než se to všechno vyloučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.3.14 07:53

@Kate1984 ty evidentně chceš slyšet, že o potrat vždy jde :roll:
Je to běžné, že při MS odchází i celkem velké kousky sražené krve. Jestli tě bolí při MS vaječníky, tak bych to viděla spíš na endometriózu (ale taky to nemusí znamenat vůbe nic), určitě ne potrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9996
21.3.14 08:06

@Kate1984 To je úplně normální. 1 cm nejsou žádné obrovské kusy. Až z tebe budou padat kusy jak pomeranče, tak je to na kyretáž, ale tohle je opravdu normální, běžný stav a máme to tak téměř všechny. Opravdu si nemyslím, že potrácíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.3.14 08:16

Cucky jsou normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.3.14 08:24

Ahojky pridam svuj dotaz.
Pred 14 dny jsem byla na operaci s prsy par dni po operaci jsem zacala spinit i pres antikoncepci a na to prisla mscelkem silna. Mam to resit s dr nebo to mohly zpusobit injekce na redeni krve. V pondeli si mam brat pilulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.3.14 08:29

@Kate1984 k tvemu dotazu. Ano je to bezne. Zalezi i na tom z ktereho vajecniku probiha cyklus. Ale muze to byt i prirozny odlouceni. Ja nez jsem otehotneka tak mela silne bolesti ze nemohla ani chodit a silnou ms a o potrat jako takovy neslo. Ale jestli chces mit klid zajdi k dr. Se poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85426
21.3.14 08:42

Podle me sliznice narusta kazdy mesic jinak. My se snazime, vim ze tehotna jsem nebyla podle testu a stejne jsem mela silnou bolestivou MS s kusy sliznice. Podle me je to ovlivnenou stresem, stravou, leky a je to prirozene. O potrat se nejedna, vakicko je videt tsk akorat pod mikroskopem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital