Krvácení 12 DC

lednova.jita
19.3.14 11:53

krvácení 12DC

Ahoj holky..
Snažíme se několik měsíců o mimčo, ale nedaří se, v lednu jsem po vyvolávačce-protože v prosinci nedosla M, dostala Proveru na srovnání cyklu, pak ok, M přišla správně, ovu byla, jen teď…
M byla 7-13.3. a po ní jsem začla hlídat testy ovu, včera už to vypadalo že čárka pěkně sílí a dnes?? Dojdu na WC a krev. Nebyl žádný náznak, břicho nebolí, nic..
Stalo se vám to taky, při braní prášků?? Proveru mám zas začít brát za 4dny. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10291
19.3.14 11:56

@lednova.jita tak a není to ovule? někdo při ovulaci krvácí..já teda občas zašpiním v den ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
19.3.14 11:58

Ovulace, nebo biochemické těhotenství, při něm sem taky krvácela v půlce cyklu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
19.3.14 12:05

@KKatka23 no tohle je vyloženě krvácení, ne špinění. Při ovu se mi to nikdy nestalo :nevim:
a teoreticky, kdyby to teda byla ovu-protože při tomhle asi sex nebude, mohl by stačit včerejší, v noci na dnešek?? :think:

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
19.3.14 12:05

@Teríís a to biochem. těhu je co?? :think:

• Citovat
  • Upravit
409
19.3.14 12:09

To je, že se vajíčko se spermií sice spojí, ale teď porpavdě nevim, jestli se uhnízdí, každopádně pak odchází a je u toho krvácení, krvácela sme cca 10 dní, nebylo to úplně jako síla menzes, ale bylo.. bylo to hned na začátku nějaký 4tt, menstruaci sem měla normálně, a těhotenský test byl pozitivní, tak ho zkus.. Hcg v krvi bylo také pozitivní a potom sem chodila na odběry každé dva dny, jestli klesá tak jak má a vyloučilo se mimoděložní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.3.14 12:12

@lednova.jita, jeee ja mela to same před 14-ti dny, ve stredu jsme měli sexik, byla sem 10DC a ve čtvrtek jsem hoooodne krvácela ale do vecera to bylo zase dobry a do dneska nevim co to bylo! :lol:

Příspěvek upraven 19.03.14 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
19.3.14 12:13

@lednova.jita no ale někteří u ovulace nejen špiní ale krvácí, záleží taky, jak dlouho budeš krvácet…jestli je to ovulka, tak včera styk určo stačí…však si najdi, jsou tady diskuze o krávcení v době ovulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
19.3.14 12:14

@Teríís já měla ráno těhu test uplně bílej, žádný náznak, ani duch :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
19.3.14 12:15

@veronikacek tak hlavně aby to přestalo co nejdřív

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
19.3.14 12:16

Jinak dnešní ovu test slabší čárka, než včera :think:

• Citovat
  • Upravit
367
19.3.14 12:16

@lednova.jita A není ještě brzy na tehu test? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.3.14 12:19

@lednova.jita ja se taky vydesila, krvácela jsem ještě vic nez při menstruaci (to spis jen spinim) ale jak jsem psala bylo to narazove a myslim ze do vecera bylo vse ok. Snad ti to taky brzy prestane… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
19.3.14 12:21

@veronikacek já jsem to poradila zakladatelce, když sem krvácela v půlce cyklu, napadlo mě si ho udělat, byl pozitvní - biochemické těhu, psala sem to tu, tak to může aspoň vyloučit.. @lednova.jita tak že by tak ovu? ale když test zeslábl.. :nevim: a nebo hematom? :nevim: každopádně bych asi zašla na gyndu, kdyby to nepřestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
19.3.14 12:27

Tal uvidím co se do veera bude dít.. Jinak budu muset zítra k doktoru, protože beru tu proveru, tak aby neyla nějaká změna, když tohle..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex