Krvácení 12 DC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
22.3.14 20:07

@lednova.jita Jo jo máme už téměř tříletou holčičku Rozálku, ta se nám nečekaně povedla hned na první pokus po vysazení:) A na sourozence zatím tedy čekáme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
23.3.14 00:27

@Vedrunka tak to je hezký, že se vám to poprvé povedlo takhle rychle. Co bych za to dala!? ;)
Ale doufám, že ikdyž se doteď nezadařilo, že se vše brzy napraví. Nikdy bych nepomyslela, že ve svém věku budu řešit takové „problémy“, jako že nebudu moct přijít do jiného stavu a tak. Vypadá to tak snadně-otěhotnět a ona je to přitom docela věda!? :think:

• Citovat
  • Upravit
739
23.3.14 15:35

To jsme si doma taky mysleli, když se nám poprvé tak zadařilo a teď vidím, že ne:((Ale četla jsem tady, že se mnoha holkám brzo po nasazení provery zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
23.3.14 17:03

@Vedrunka jj. taky jsem četla diskuse o proveře. Ale mě to tedkonc hrozně zlobí taM, tak ani nevím.. beru ji teda druhý cyklus, ale stejně… :roll:

• Citovat
  • Upravit
739
23.3.14 20:39

Já jsem teď taky s proverou v druhém cyklu. Beru jí od 17. dne cyklu 10 dní ráno a večer, poprvé jsem to dostala už 25. den cyklu ale pak i 12. A teď jsem to dostala 28. tak jen doufám, aby už tento měsíc nedorazila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
23.3.14 21:40

@Vedrunka já to tenhle cyklus dostala 8dní od provery, jenže to bylo 6denní krvácení, pak týden nic a teď už zase, dnes je to pátý den. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
739
10.4.14 20:45

Ahojky tak jak zabírá provera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
11.4.14 07:01

@Vedrunka ahojky.. měla jsem ji druhý cyklus, ted by mi během dneška/zítřka měla skončit M a začneme se zase snažit. Tentokrát jsem celou M měla docela slabou oproti jindy. Né že by mi to vadilo, ale je to změna. ;) Jinak nic nového. Tento měsíc už budu brát potřetí Proveru. Co u tebe?? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
739
11.4.14 20:59

Ahojky, tak já už mám za sebou třetí dávku proveru, dneska jsem 29 DC a čekám MS a pořád nic, dneska mi to nedalo :oops: a zkusila jsem test ale samo nic. Tak doufám, že aspoň dorazí MS. Jinak mě nějak zcitlivěly bradavky, nikdy jsem to neměla až tento týden. Tak držím palečky do dalšího cyklu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
12.4.14 11:32

@Vedrunka no mne se nakonec dneska rozjela M ještě víc, namísto toho, aby mi končila, tak teda taky moc nevím.. Už ji mám sedmý den. Vždycky byla maximálně 6dní. Doteď byla 6dní slabá, ale dnes se mi rozejla pěkně silně.. tak jsem docela otrávená, snad skončí.. už jsem si myslela že bude po ní.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1187
12.2.19 12:13

Prosím poraďte

Jsem 16dc a od rána krvácím. Ráno růžový výtok a teď jsem měla na toaletním papíru čistou krev.
Nějaký gyn. problém nebo spíš ovulace?
Bolí mě prsa, motá se mi hlava, pobolívá mě podbříšek a celkově cítím tlak od pupíku dolů, na ovu testu hodně slabý duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
12.2.19 13:19

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat zda nevíte co může znamenat poovulacni krvácení? Dle utz a naslednem pregnylu vím kdy nastala ovulace ale již 4 den po ovu při sexu mírně krvacim, spíše jen spinim. Přes den je tohle spineni jen při úterní na toalete :oops: Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí