Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KackaDoup fakt? mne se to nikdy předtím nestalo
a jak „rychle“ to odezní??
@lednova.jita ja to mivam tak ty tri dny, ja to taky driv nemela, ale ted se to nejak uracilo, ale zas clovek vzdy vedel kdy je plodny.Ale nebylo to krvaceni jen v tom hlenu krev ![]()
@KackaDoup když u mne to ení hlen s krví, prostě normálně krev jak při M ![]()
@lednova.jita doporucuji zavolat na gyndu a zeptat se na tento novy ukaz ![]()
Tak mi zítra asi dr. nemine. Před hodinou jsem si radši vzala tampon a tedkonc musela vyměnit.
![]()
@lednova.jita urcite bez…takove nahle ovulacni krvaceni asi neexistuje
leda me jeste nepada ze by mohla prasknout nejaka cysta…ale to uz uvidi nejlepe lekar ![]()
@KackaDoup prectete si poradne diskuzi, a pochopite, proc se resil tehotensky test
jinak je zajimave, kdyz sem zjistila, ze jsem tehotna a mela pozitivni tehotenske testy, mela sem doma jeste ovulacni, tak sem je ze srandy zkusila a byly sakra pozitivni taky
sem to zkousela kvuli jedne diskuzi, ktera se tu resila, jestli se da tehu poznat podle ovu testu ![]()
Také jsem minulý měsíc nasadila proveru, pač mi bez vyvolávačky MS sama nedorazila. A přesně jako ty jsem MS dostala a pak 12 DC začala znovu krvácet, trvalo to týden. Prý se to na začátku braní může stát, tak teď čekám co bude tento měsíc. A jak si dopadla ty?
@Vedrunka jj.. taky mi řekl že to je „normální“
teď už TO mám třetí den, uplně jako při M. Dostala jsem jen ascorutin, mám ho brát 3×1, snad to brzy skončí. Snažíme se sedm měsíců o mimčo a takhle se asi prostě nedočkám
![]()
Já už najela na další cyklus s doufám už jen jednou MS
tak uvidíme jestli budeme mít alespoň šanci na snažení. Já jsem vysadila na konci zaří.
@Vedrunka jj.. naše první.. ani jeden z nás dětičky nemá. no mě je 26 a příteli 35 tak už máme na čase to první. Snad přijde brzy, nám i tobě
Ty už máš prcka jednoho?? -soudím podle fotky(?) ![]()
@lednova.jita já taky mívám krvavou ovulaci