Ovulace leden 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
7.1.25 21:17

@Ladyanyz taky jsem to vzala i na imunitu právě, hlavně pro manžela, on se taky nemůže pořád zbavit nemoci (prakticky už od září, kdy jsme měli svatbu)… Tak snad to bude mít účinek na obě věci :lol:. A ano, užíváme každé ráno na lačno pod jazyk, pak se nemá půl hodiny jíst. No je to hnusné, trochu mi z toho navaluje, ale co by člověk neudělal :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.1.25 21:25

@bonsaj493 Joo to určitě, tím se nic nezkazi, ještě když je to takhle přírodní 😊
Je to hnusne? Já si představovala hezky medovou chuť, ještě jak to má takovou pěknou barvu 😅 😅 ale díky, aspoň vim 😁
A samozřejmě jsem to už objednala.. a pak ze žádné experimenty tento měsíc 🤭 ale s tou imunitou mě opravdu nalákali, taky se mi to táhne minimálně od září 😕 teď tedy lepší, nasadila jsem bylinkove kapky a držím se už měsíc 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.1.25 21:50

@Ladyanyz je to fakt nepříjemná chuť, chutná to jak (omlouvám se za ten popis) hodně nedobré sperma 🤣 🤣. Taky jsem čekala, že to bude medové, ale nemá to s medem nic společného :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.1.25 22:02

@bonsaj493 Achjo, co jsem to zase koupila 😅 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.1.25 07:04

@Ladyanyz taky jsem si říkala 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.1.25 13:01

Je tady někdo, kdo už má tento měsíc po ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
8.1.25 17:04

@TerezzaP. Já se hlásím. Nejspíš 4 DPO, ale tento měsíc tomu moc nadějí nedávám… Vše jde proti mně🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
8.1.25 17:08

@Orchidejka13 Já beru komplex plodnost a těhotenství s omega 3 od verry a k tomu B6 na prodloužení LF. Dále beru hořčík večer, ale to už několik let a párkrát do týdne lyo játra v kapsli.
Na imunitu jsem brala mycomedicu, ale nyní zkouším druhý měsíc bez kvůli uhnízdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
8.1.25 17:09

@TerezzaP. Ty jsi na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
8.1.25 17:21

Ahooj holky, taky se ráda přidám. 😊 Tento měsíc jsem pravděpodobně prošla biochemkem, ale vypadá to, že menstruace přišla snad v pohodě. 🙂 Dnes jsem 1 DC a ovulaci očekávám tak 20.1. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.1.25 18:09

@Téra10 Tak to jsme na to podobně. Jsem 3 DPO. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
8.1.25 18:13

@Majdalenka02 Také si myslím, že mám tento měsíc po biochemku. Těšila jsem se, že bude „pohnojeno“ a naděje bude větší a místo toho se ovu posunula na později, zároveň se to sešlo se zánětem močáku a antb. Teplota stoupla až asi po 3 dnech od pozitivního testu a příští týden jdu trhat osmičku takže počítám se stresem…

O tvém „příběhu“ jsem četla na jiné skupině… Ty jsi dlouho špinila že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
8.1.25 18:14

@TerezzaP. Toto je 6.cyklus/měsíc a snažíme se o první
 Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
8.1.25 18:24

@Téra10 jee, to mě moc mrzí, že to máš tento měsíc takové náročné…ale třeba to naopak i přesto všechno vyjde 😊
A z čeho usuzuješ, že to bylo biochemko? 🙂
Ano v podstatě od té doby, co se ukázalo něco na testu, tak jsem špinila s menšími pauzami. Tušila jsem, jak to dopadne. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.1.25 18:44

@Téra10 My „teprve“ 3 měsíce, doufala jsem, že by mohlo být překvapeni pod stromečkem, ale jedeme dál.

Vím, že 3 měsíce ještě nejsou nic, ale moc doufám, že si koncem měsíce budeme posílat pozitivní testy 😊

Taky se s manželem snažíme o první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital