Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já nejspíš zítra očekávám ovulaci, momentálně už skoro pozitivní test. Je na tom někdo stejně? 😊
@Rozzmarýnka to jsem si včera taky říkala, tak třeba se zítra zbarví! 😊
Ahojky, já 7 dpo a říkala jsem si, že budu testovat v termínu ms, aleee… už jsem koukala do kalendáře, jaký den bude třeba 11dpo 😂 😂 uvidím, zda vydržím.
@Orchidejka13 to taky znám…😃 Tak držím palce, ať to vydržíš co nejdéle 😃 😊
Ahoj,
Tak se přidám do skupiny
Ovulace potvrzena 10.1 dnešním dnem mam 3den opožděnou ms, ale test negativní ![]()
Myslíte ze je jeste brzy aby se neco ukázalo i přes opožděné měsíčky?
@Adku82 pokud byla ovulace 10.1., tak myslím, že šance ještě je 😊
@Majdalenka02
Byla, byla jsme zrovna na kontrole na gynekologii a bylo potvrzeno utz
@Adku82 to by znamenalo, že jsi teprve 13 DPO, myslím, že reálná šance ještě je. A na testu není ani pidi duch? 🙂 Držím palce 😊
@Majdalenka02 no prave ze nic, ale nejsem lovec duchu ![]()
Všude čtu ze na testu se ukáže nejdřív 10-14dnu.. ale jinak mam prave ms pravidelnou na den, a prsa mam víc citlivé než před menstruaci🤫 jsme z toho jelen 😂
@Adku82 Taky mám zpoždění 3 dny, test jsem si dělala a zatím slabý duch, ale nic extra viditelného. Dělala jsem při jednom dnu zpoždění, tak zkusím zítra znovu. Naděje u tebe určitě je 😊
@TerezzaP.
Dekuju ![]()
A držím palce
![]()
Snažíme se přes půl roku, všechny výsledky včetně spermiogramu máme perfektní, mama spolu už velké děti tak snad ještě ten benjamínek vyjde
@Adku82 Určitě to vyjde, někomu může test ukázat pozitivní výsledek až později. Budu držet palce a dej vědět 😊